Teotihuacan: City of Gods CZ/EN

Teotihuacan: City of Gods CZ/EN
1 252 1 199 1444
1 252,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


Teotihuacan: City of Gods CZ/EN z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Teotihuacan: City of Gods CZ/EN .

Detailní informace

Vraťte se do časů nejvýznamnějšího města Mezoameriky a staňte se součástí její historie. Buďte svědky největší slávy i soumraku této mocné předkolumbovské civilizace. Shromážděte bohatství a suroviny, veďte své pracovníky, získejte přízeň bohů a postavte velkolepou pyramidu Slunce! Teotihuacan: City of Gods je strategická hra o správě pracovníků a surovin, dobrém plánování a schopnosti přizpůsobit se. Každý hráč ovládá skupinu pracovníků v podobě kostek, jež se pohybují po lokacích na modulární herní desce. V každém tahu hráči přesunou jednoho ...pracovníka do nové lokace a vyberou si jednu ze dvou jejích částí, aby buď vykonali akci (a posílili pracovníky), nebo získali silnou výhodu (ale žádné posílení). Zatímco se blíží záhadný soumrak Teotihuacánu, hráči vyvíjejí technologie, budují velkolepou pyramidu Slunce, stavějí příbytky pro obyvatele města, sbírají vzácné masky a stoupají po schodech tří velkých chrámů, aby získali výhody spojené s přízní bohů. Strategizujte, přizpůsobte se rozložení herního plánu, které se při každé partii mění, a sledujte oblohu, neboť každé zatmění znamená, že budou vaše snahy vyhodnoceny… a vaše sláva postavena před zkoušku časem. Hra je určena pro 1-4 hráčů od 12 let.Pravidla jsou v češtině a angličtině. Herní materiál je jazykově nezávislý. Hra obsahuje:Hlavní herní deska6 desek akcí32 dílků pyramidy15 dílků výzdoby54 dílků objevů18 startovních dílků11 budov9 panovnických dílků9 dílků technologií7 dílků chrámových výhod2 disky kalendáře4 žetony pořadí hráčů60 dřevěných surovin4 žetony násobenížetony kakaa1 pravidla hry Komponenty hráčů ve čtyřech barvách:4 kostky12 dřevěných disků1 žeton barvy hráče Komponenty pro sólo hru:7 dílků akcí2 dílky směru

Produkt je výrobek značky Tlama Games ,distribuovaný s EAN kódem 6425453000881.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Tlama Games.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Jimmylee REGÁL DO KOJENECKÉHO POKOJE barvy dubu,

Velikost 77/209/40 / Barvy dubu / Kompozitní dřevo / Jimmylee
2 799,- Kč
2 295,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Teotihuacan: City of Gods CZ/EN a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tlama Games a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tlama Games najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teotihuacan: City of Gods CZ/EN
Právě si prohlížíte...

1252,- Kč