Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokémon TCG: League Battle Deck - Calyrex VMAX

Pokémon TCG: League Battle Deck - Calyrex VMAX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokémon TCG: League Battle Deck - Calyrex VMAX z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pokémon TCG: League Battle Deck - Calyrex VMAX .

Detailní informace

Pokémon Calyrex je váš ve dvou silných balíčcích připravených na ligu! Díky spoustě karet včetně prémiových foilových karet, vyhledávaných karet síly a dobře vyladěné sadě karet Pokémonů a Trenérů jsou tyto balíčky pro ligové bitvy navrženy tak, aby vám pomohly kralovat v příštím zápase! Každý balíček Pokémon TCG: Calyrex VMAX League Battle Deck obsahuje: Plný, hratelný balíček 60 karet 3 fóliové karty s Ice Riderem Calyrexem V nebo Shadow Riderem Calyrexem V 3 fóliové karty s motivem Ice Rider Calyrex VMAX nebo Shadow Rider Calyrex VMAX. 1 kra...bička na balíček 2 coin condition markery 6 kostek s počítadlem poškození a 1 coin-flip kostka 1 kniha pravidel Pokémon TCG 1 Rychlý průvodce Kódová karta pro odemknutí tohoto balíčku v Pokémon TCG Online nebo Pokémon Trading Card Game Live Uvedená cena je za jeden kus. Motiv produktu bohužel nelze zvolit, zboží zasíláme podle skladových zásob.

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 0820650850424.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon TCG: League Battle Deck - Calyrex VMAX a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon TCG: League Battle Deck - Calyrex VMAX
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč