Paláce Carrary CZ

Paláce Carrary CZ
1 599 1 599 1849
1 599,- Kč

Původní cena: 1 599,- Kč


Hodnocení:


Paláce Carrary CZ z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Paláce Carrary CZ .

Detailní informace

Ve hře Paláce Carrary hráči nakupují co nejlevněji mramor z této slavné italské oblasti. Kararský mramor je zkrátka pojem. Má to však háček. Z jakéhokoli snížení ceny budou těžit i vaši soupeři. A tak se vám možná víc vyplatí investovat rovnou do staveb vytvořených z tohoto exkluzivního mramoru? Nebo se naopak chopíte příležitosti nakoupit mramor té nejvyšší kvality jakmile se ukáže, že stavby z běžnějšího mramoru již nejsou tak lukrativní? Toto druhé vydání přináší přepracovanou sadu pravidel a také zcela novou verzi pro pokročilé hráče, která... obsahuje mnoho nových strategií a způsobů bodování. Pokročilý režim hry přináší sochy, které vám umožní bodovat vaše budovy mnoha novými způsoby. Připomeňte si tuto klasickou hru od slavných designérů Wolfganga Kramera a Michaela Kieslinga. Znovuobjevte kouzlo tohoto deskoherního klenotu vybroušeného k dokonalosti. Hra je určena pro 2-4 hráče od 10 let.Pravidla jsou Česky. Herní materiál je jazykově nezávislý. Hra obsahuje: 1 herní deska a základna kola2 oboustranná kolo36 destiček staveb6 destiček monumentů8 destiček vylepšení4 oboustranné desky hráče68 kartonových mincí42 mramorových bloků1 pytlík na bloky mramoru32 bodovacích značek8 ukazatelů vítězných bodů4 zástěny1 oboustranná deska královského dvora1 ukazatel královské návštěvy42 dekorací44 soch2 pravidla

Produkt je výrobek značky Tlama Games ,distribuovaný s EAN kódem 0745125875637.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Tlama Games.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

449,- Kč
369,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Paláce Carrary CZ a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tlama Games a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tlama Games najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Paláce Carrary CZ
Právě si prohlížíte...

1599,- Kč