Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kroniky Avelu - kooperativní hra

Kroniky Avelu - kooperativní hra
Kroniky Avelu - kooperativní hra
Kroniky Avelu - kooperativní hra
Kroniky Avelu - kooperativní hra

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kroniky Avelu - kooperativní hra z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kroniky Avelu - kooperativní hra .

Detailní informace

Dobrodruzi, hrdinové, vítejte v Avelu, ve světě plném úžasných tvorů a míst. Ve světě kde lze ve dne i v noci spatřit desítky měsíců. Tyto kouzelné nebeské útvary - údajně obývané bohy - posílají své kouzelné dary obyvatelům Avelu. Díky nim čarodějové jako já vytvářejí magii, druidové pomáhají farmářům starat se o jejich úrodu, a děti si mohou hrát ve vzdušných proudech. Nyní už na to bohužel není čas. Jelikož se Černý měsíc Kurodar blíží k Avelu, probudila jeho černá magie síly zla. Lesy, jeskyně a jiná temná místa byly vždy obývány nebezpečný...mi příšerami. Ty teď ale opustily svá doupata a jejich nenávistné pohledy se zaměřily na hrad. Hrad, jenž je domovem léčivého drahokamu. Pokud bude drahokam zničen, Avelu se zmocní zlo.Vytvořte si postavu!Tvorba hrdiny je v Kronikách Avelu samostatnou disciplínou. Zvolte si pohlaví, jméno a hrdinu/ku si klidně i vymalujte.Prozkoumejte území!Okolí hradu Avel tvoří hexová mapa, kterou budete postupně odkrývat.Udělejte si místo v batohu!Každá mince i každá zbraň potřebuje místo ve vašem batohu. Dobře zvažte, co budete na svých výpravách potřebovat.Bojujte s příšerami a připravte se na střet s Bestií!V divočině narazíte na roztodivná monstra, se kterými se budete muset vypořádat kostkovým soubojem. Vaše vybavení vám pomůže vrtkavou štěstěnu kostek naklonit na vaši stranu. Odměny získané za porážení nepřítel vám pomohou připravit se na finální souboj s Bestií.Ke hře jsou k dispozici na trhu celkem 2 rozšíření (nejsou součástí základní hry) v polsko-anglickém balení s pravidly v češtině ke stažení zde: https://www.hraj.cz/katalog-her/237:avelObsah balení:15 dílů herní plochy1 počitadlo měsíce1 žeton astrolábu3 žetony hradby1 erb Avelu27 mincí,3 žetony měsíční pečetě3 žetony pastí4 herní desky postav1 blok s kresbami postav4 figurky postav,8 kostek hrdinů20 žetonů houževnatosti1 ukazatel houževnatosti Bestie25 oboustranných žetonů vybavení31 příšer5 kostek příšer10 žetonů zranění4 žetony akcí12 žetonů použitého vybavení1 pytlík na vybavení1 almanach1 oboustranná mapa souhvězdí1 herní příručka v českém jazyce

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 8595680302060.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kroniky Avelu - kooperativní hra a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kroniky Avelu - kooperativní hra
Právě si prohlížíte...

999,- Kč