Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra

Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra
Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra
Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra
Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra
805 805 674
805,- Kč

Původní cena: 805,- Kč


Hodnocení:


Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra .

Detailní informace

"Mami! Ve starém kufru pod schody jsme našli tenhle upíří kostým. Ten je tvůj?" "Božíčku, ten jsem nosila, když mi bylo jako teď vám. Každý rok touto dobou jsme s kamarády obcházeli město, všichni si oblékli..." "Že je to strašidelný příběh, že jo? Milujeme strašidelné příběhy!" "No, je pravda, že jsme nešli jenom koledovat, ale také jsme prozkoumávali všechna tajemná místa ve městě. Plížili se kolem strašidelných domů, obcházeli děsivé močály a zjišťovali, jestli opravdu v tajemné jeskyni žije stará čarodějnice. Chtěli jsme objevit úplně všech...no!“Snadno pochopitelná a svižná hra, to jsou Jízdenky, prosím! Vlak duchů, strašidelný úvod do série Jízdenky, prosím! V této hrůzostrašné edici klasické hry Jízdenky, prosím! Junior rodiče společně s dětmi sbírají karty slavnostních povozů, obsazují trasy na mapě a snaží se navštívit co nejvíce míst v tomto hrůzu nahánějícím městě. Hra je navíc obohacená o získávání speciálních bonusů (radniční a kolednický bonus), které vám pomohou na cestě k vítězství.Cílem hry je stát se prvním hráčem, který splní 6 karet jízdenek. Troufnete si na tuto strašidelnou jízdu?Obsah balení: 1 mapa hrůzostrašného města 80 strašidelných vozů 72 karet slavnostních povozů 33 jízdenek 4 karty kolednických bonusů 1 česká a slovenská pravidla

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 0824968228357.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 699,- Kč
1 399,- Kč
Detail
1 949,- Kč
849,- Kč
Detail
19 999,- Kč
16 399,- Kč
Detail
449,- Kč
369,- Kč
Detail
1 489,- Kč
599,- Kč
Detail
629,- Kč
589,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jízdenky, prosím! Vlak duchů - rodinná hra
Právě si prohlížíte...

805,- Kč