Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HEXBUG VEX Crossbow V2 - 11% sleva

-11%
HEXBUG VEX Crossbow V2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HEXBUG VEX Crossbow V2 z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným HEXBUG VEX Crossbow V2 .

Zlevněné zboží

Popusťte uzdu své fantazii při odpalování pěnových šipek s vylepšenou kuší VEX Robotics Crossbow 2.0! Nově navržené pružinové písty poskytují větší výkon a posílají šipky dále než kdy předtím. Upravte úhel výstřelu pomocí výškového voliče, který zajistí kuši na místě pro maximální přesnost. Poté natáhněte tětivu, nabijte kuši, uvolněte spoušť a obdivujte skvělý dostřel pěnových šipek, který může být i více než 12 metrů! Kuše funguje na podobném principu jako luk a šíp, protože také kuše k výstřelu střely používá tětivu. Na rozdíl od luku však k...uše tradičně využívá pojistku a spoušť k ovládání výstřelu. Kuše se používá již po tisíce let. První zmínky o kuši pocházejí z Číny z 5. století př. n. l. V Evropě sehrála kuše výraznou roli jako vojenská zbraň ve středověkých válkách, zejména během 17. století. Balení obsahuje: více než 200 stavebních plastových dílků, 3 pěnové šipky a podrobný obrázkový návod k sestavení. Kuši VEX Robotics Crossbow 2.0 můžete sestavit ve dvou různých provedeních. Tato stavebnice je vstupní branou do světa produktů STEM (anglická zkratka pro pojmy: věda, technika, technologie, matematika) a má za cíl uvést děti prostřednictvím hry do světa technologií a přírodních zákonitostí.

Produkt je výrobek značky Smartlife ,distribuovaný s EAN kódem 0807648065336.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Smartlife.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HEXBUG VEX Crossbow V2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Smartlife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Smartlife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HEXBUG VEX Crossbow V2
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

509,- Kč