Ankh: Bohové Egypta - strategická hra

Ankh: Bohové Egypta - strategická hra
Ankh: Bohové Egypta - strategická hra
Ankh: Bohové Egypta - strategická hra
Ankh: Bohové Egypta - strategická hra
2 999 2 999 1274
2 999,- Kč

Původní cena: 2 999,- Kč


Hodnocení:


Ankh: Bohové Egypta - strategická hra z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ankh: Bohové Egypta - strategická hra .

Detailní informace

V pradávných časech lid podél mocného Nilu prosperuje a stejně tak i jeho bozi. Budují monumenty, přinášejí oběti a sílí. Takováto dělba moci však nemůže trvat věčně. Jak postupně jeden po druhém upadají v zapomnění nebo se spojují do nových bohů, vedou krvavou válku o nadvládu nad zemí a zbožnost lidu. Do nového věku monoteizmu triumfálně vstoupí pouze jeden bůh. Který to bude? Ujměte se role jednoho z legendárních egyptských bohů. Každý z nich má jedinečnou schopnost, která mění hru. Veďte své vyznavače v epickém konfliktu o nesmrtelnost. Ank...h: Bohové Egypta je kompetitivní hra pro 2-5 hráčů zasazená do starověkého mytického Egypta do období přechodu mezi polyteizmem a monoteizmem. Každý hráč se ujímá role starověkého egyptského boha, jehož snahou je získat dostatek zbožnosti, aby se stal jediným bohem Egypta. Zbožnost hráči získávají za monumenty vystavěné na jejich počest a za konflikty svedené s ostatními bohy kvůli dominanci nad říší. K tomu bude potřeba shromáždit stoupence, obětovat je při stavbě monumentů nebo rozšiřování svých schopností Ankh. S postupujícím časem však mohou být monumenty přiřazeny k jiným bohům, do konfliktů vstoupí mytičtí Strážci, oblasti Egypta protnou velbloudí karavany a dokonce může dojít i ke spojení dvou bohů do nové božské bytosti. Na konci však povstane pouze jediný (nebo dokonce žádný) opravdový egyptský bůh! Obsah balení: 80 plastových figur (5 bohů, 30 válečníků, 15 Strážců, 30 velbloudů) 20 plastových podstavců 5 plastových žetonů Ankh 1 plastový drahokam 1 hrací plán 2 hlavní desky 10 desek bohů 46 karet 197 žetonů 4 stojánky ukazatelů 1 pravidla hry 1 kniha scénářů

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 8595680301568.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 749,- Kč
749,- Kč
Detail
609,- Kč
Detail
629,- Kč
559,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ankh: Bohové Egypta - strategická hra a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ankh: Bohové Egypta - strategická hra
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč