7 Divů světa - DUEL

7 Divů světa - DUEL
7 Divů světa - DUEL
7 Divů světa - DUEL
7 Divů světa - DUEL
715 715 1379
715,- Kč

Původní cena: 715,- Kč


Hodnocení:


7 Divů světa - DUEL z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným 7 Divů světa - DUEL .

Detailní informace

HRA ROKU 2017! Rozviňte svou vědu a svou armádu, postavte vznešené budovy a veďte svou civilizaci k vítězství! Hledáte karetní hru pro dva, která nabízí hloubku strategie a zábavnost ověřenou mnoha jinými hráči? Pak se díváte na ten správný produkt. 7 Divů světa - DUEL získala mnoho ocenění a co je hlavní, v žebříčku nejlepších stolních her světa se drží na prvních příčkách. Oslní zejména jednoduchými pravidly, stejně jako obsahem, který nevyžaduje číst dlouhé texty v jakémkoliv jazyce a hráč se tak orientuje pouze znaky a obrázky na kartách, k...teré si brzy zapamatujete a po pár hrách vás pohltí její promyšlenost. 7 Divů světa - DUEL vychází ze známé a oblíbené klasické stolní verze 7 Divů světa, která je určena pro více hráčů, ale její duch je cítit i v této verzi pro dva hráče. Opět je důležité kontrolovat, zdali nejste příliš pozadu vůči oponentovi. Správně zvolené karty a jejich kombinace tvoří základ k vybudování prosperující říše, která překoná protivníka technologicky nebo vojensky. V případě, že se ani jedna cesta nedaří, pak jde čistě o body, které určí jen jednoho vítěze celého duelu. To vše je kombinace pro návykovou hru, kterou musíte hrát stále znovu a přesto jinak. Obsah balení: 1 herní deska 73 karet epoch (age cards) 12 karet divů (wonder cards) 4 vojenské žetony 10 žetonů pokroku 1 figurka konfliktu 31 mincí (7 v hodnotě 6, 10 v hodnotě 3, 14 v hodnotě 1) 1 zápisník skóre 1 pravidla 1 popis symbolů a ikon

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 5425016924068.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 519,- Kč
1 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

7 Divů světa - DUEL a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

7 Divů světa - DUEL
Právě si prohlížíte...

715,- Kč