Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E

Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E
Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E
Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E
Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E .

Detailní informace

Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E produkuje správnou teplotu, ať už pro odstraňování starého laku a barvy, pro montáž plastových trubek nebo pro zahřívání kovu při pájení. Technické údaje S výkonem 2000 W je tato horkovzdušná pistole osvědčeným pomocníkem při různých pracovních krocích vyžadujících teplo, od 50° až do 550° C. Velké ovládací kolečko umožňuje nastavit teplotu na devět různých úrovní, zatímco třípolohový spínač ovládá požadovaný průtok vzduchu od 250 do 500 litrů za minutu. Dodatečné nastavení za studena zajišťuje ryc...hlé ochlazení horkých kovových dílů za účelem výměny trysky. Na horkovzdušné pistoli je zajištěna rovná plocha pro bezpečné umístění při stacionárním použití. Redukční tryska, tryska se širokým paprskem, reflektorová tryska a odrazová tryska jsou dodávány jako standardní příslušenství pro maximální všestrannost při všech úkolech. Přednosti
Velké ovládací kolečko pro nastavení 9 stupňů teploty 3stupňový přepínač pro ovládání množství vzduchu Funkce rychlého ochlazení pro bezpečnou výměnu trysek Rovná plocha pro stacionární použití Vč. redukční trysky, trysky s širokým paprskem, reflektorové trysky, odrazové trysky

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825602678.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Horkovzdušná pistole EINHELL TE-HA 2000 E
Právě si prohlížíte...

1287,- Kč