Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR, černá-bílá, Junior, 10" - 10% sleva

-10%
Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR, černá-bílá, Junior, 10

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR, černá-bílá, Junior, 10" z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové rukavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR, černá-bílá, Junior, 10" .

Zlevněné zboží

Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR jsou novinkou a druhý nejvyšší model Jetspeed pro novou sezónu. Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR jsou novinkou a druhý nejvyšší model Jetspeed pro novou sezónu.
Popis :   Systém AER-TEC umožňuje maximální prodyšnost a proudění vzduchu. Lehká konstrukce s novým designem hřbetu rukavice, která dokonale kopíruje anatomický tvar. Ideální pro hráče na elitní nebo soutěživé úrovni. Rukavice má síťovou podšívku s technologií AER-TEC s polygienickou úpravou a protizápachovou úpravou. KONSTRUKCE - AER-TEC termoregulační sy...stém + PRO schválený polyester Díky tomu má rukavice maximální ventilaci a podšívka pomáhá chladit, odpařovat pot a dokáže tak udržet ruce v suchu Prsty mají odlehčenou přesto výbornou ochranu a 3-dílný ukazováček pro maximalní mobilitu ruky Zadní strana rukavice disponuje PE pěnou s vysokou hustotou a vloženými PE vložkami pro maximální ochranu. Na zadní straně se nachází 2 větrací otvory pro optimální proudění vzduchu spolu s profesionální ochranou. Rukavice má PROFLEX palec (od velikosti 11) Dvoudílní palec zajišťuje lepší pohyblivost a neuvěřitelný úchop hokejky s odvětrávanou síťovinou v zadní části palce pro lepší proudění vzduchu. Dlaň rukavice SENSALAST základní dlaň spolu s přepracovanou reliéfní strukturou. Navíc ošetřena polygienou a zabraňování zápachu. Díky krátké předsazené manžetě rukavice nabízí větší rozsah pohybů a prémiovou ochranu zápěstí. K tomu všemu má rukavice špičkovou kvalitu podšívky, která je příjemná na dotek a pomáhá vám zůstat v suchu, s vylepšenou antibakteriální úpravou proti zápachu, která pomáhá udržet vaše ruce svěží.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520660376.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové rukavice Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 10"
  • Barva: Bílá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 290,- Kč
3 224,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR, černá-bílá, Junior, 10" a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové rukavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rukavice CCM Jetspeed FT6 JR, černá-bílá, Junior, 10"
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3582,- Kč