Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme Ultrasonic INT 12 Černá-Bílá

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme Ultrasonic INT 12 Černá-Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme Ultrasonic INT 12 Černá-Bílá z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové rukavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme Ultrasonic INT 12 Černá-Bílá .

Detailní informace

Rukavice Supreme Ultrasonic se světle šedou dlaní MAX CONNEKT. Tento model je na trhu extratřídou mezi hokejovými rukavicemi: byl vytvořen na míru střelcům, aby mohli zakončovat s ještě větší lehkostí. Jde o propracované rukavice, vytvořené pomocí nejnovějších technologií.
Rukavice Supreme Ultrasonic jsme postavili na ergonomickém střihu, který ve spojení s třídílným flex palcem umožňuje maxim&a...acute;lní spojení střelce s holí. Na vnější straně ruky mají zabudovanou trojitou pěnu PORON XRD. Tyto špičkové rukavice se pyšní mimo jiné manžetou AMP, díky níž budete mít na ledě za jakékoliv situace dokonale kryté zápěstí, navíc se můžete těšit na plný rozsah pohybu.
Prst Shotboost – třídílné dělení prostředníčku a prsteníčku zajistí hráči lepší cit a také pomáhá ovládat hůl při střelbě. Jde o malý, ale podstatný detail, který hraje důležitou roli v balanci hokejky při střele.
: INT Věková skupina: Dospělý Věková skupina: Junior Barva podle výrobce: Černá Barva podle výrobce: Bílá Barva: Černá Barva: Bílá Země původu: Čína Počet v balení (ks): 2 Sezóna: 2021 Série: Supreme Velikost: 12 Vybrat velikost: 12 Úroveň dovedností: Expert

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698491449.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové rukavice Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 12
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme Ultrasonic INT 12 Černá-Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové rukavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme Ultrasonic INT 12 Černá-Bílá
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč