Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme 3S SR 15 Černá

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme 3S SR 15 Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme 3S SR 15 Černá z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové rukavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme 3S SR 15 Černá .

Detailní informace

Tento model byl navržený pro hobby hokejisty, kteří si hokej chodí zahrát hlavně pro zábavu. Pokud hledáte skvělý střih a zároveň pohodlí, aniž byste museli utrácet velké peníze, jsou pro vás rukavice Supreme 3S jako dělané.
Tyto rukavice vychází z anatomické platformy Supreme Fit. Jestli v něčem opravdu excelují, tak je to pohodlí, a to hlavně v oblasti dlaní. Supreme 3S se mohou pochlubit ergonomick&...yacute;m střihem s dvoudílným palcem, který vám umožní lepší propojení s hokejkou, než na jaké jste byli doposud zvyklí. Těšte se také na absolutní novinku – prst Shootbost. Jde o třídílné dělení prostředníčku a prsteníčku, což zlepšuje cit a optimalizuje ovládání hokejky při střelbě. Rukavice jsou tak skvělé pro každého, kdo chce zdokonalit své zakončení. Rukavice je navíc potažená směsí tkaniny a PU. Oproti dalším rukavicím v této cenové kategorii Supreme 3S vynikají parádním designem, na první pohled s nimi budete za hvězdu.
: SR Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Černá Barva: Černá Země původu: Čína Počet v balení (ks): 2 Sezóna: 2021 Série: Supreme Velikost: 15 Vybrat velikost: 15 Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698491296.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové rukavice Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 15
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme 3S SR 15 Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové rukavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové rukavice S21 Supreme 3S SR 15 Černá
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč