Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Helma CCM Tacks 720 SR, bílá, Senior, L, 57-62cm - 10% sleva

-10%
Helma CCM Tacks 720 SR, bílá, Senior, L, 57-62cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Helma CCM Tacks 720 SR, bílá, Senior, L, 57-62cm z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové přilby, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Helma CCM Tacks 720 SR, bílá, Senior, L, 57-62cm .

Zlevněné zboží

Helma CCM Tacks 720 SR je vybavena převratným termoregulačním systémem AER-TEC, který zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a odpařování potu. Helma CCM Tacks 720 SR je vybavena převratným termoregulačním systémem AER-TEC, který zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a odpařování potu.
Popis : Lehká a prodyšná a zároveň nabízí ochranu nové úrovně, takže udrží vaši hlavu i vlasy v bezpečí. Inovativní ventilační systém AER-TEC poháněný technologií Nest Tech a kanálky umožňují maximální proudění vzduchu a udržují vaši hlavu v pohodlí a komfor...tu. Nový a vylepšený systém I.Q. Shion Dry nezadržuje na čele pot. chrana na elitní úrovni díky kombinaci 3D tisku Nest Tech v klíčových partiích a citlivého inteligentního materiálu D30® a kvalitních pěn, které pomáhají rozprostřít energii nárazu. Vložka Nest tech a pěny s různou hustotou nabízí maximální pohodlí, protože se přizpůsobí tvaru vaší hlavy jako žádná jiná vložka. Aktivní stabilizátor a systém nastavení bez použití nářadí. Helma má profesionální vzhled s tuhostí konstrukce pro větší ochranu na bocích.  
 
 
 
 
 
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520624699.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové přilby Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Barva: Bílá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 290,- Kč
3 224,- Kč
Detail
3 290,- Kč
3 224,- Kč
Detail
586,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Helma CCM Tacks 720 SR, bílá, Senior, L, 57-62cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové přilby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Helma CCM Tacks 720 SR, bílá, Senior, L, 57-62cm
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

5373,- Kč