Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L - 10% sleva

-10%
Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L
Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L
Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L
Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L .

Zlevněné zboží

Kalhoty CCM Next YTH jsou ideální pro mladé rekreační hráče. Kalhoty CCM Next YTH jsou ideální pro mladé rekreační hráče.
Popis: Hokejové kalhoty NEXT poskytují anatomický tvar a dobrou úroveň ochrany, takže mladí sportovci mohou na ledě podávat co nejlepší výkony. Kalhoty jsou vyrobeny z nylonu 210D a lehkého polyesteru, který vydrží. Kalhoty jsou odolné a lehké, ideální pro rekreační hráče všech věkových kategorií. Nastavení je snadné díky šněrování vpředu a polstrovanému pásu, který má pohodlný elastický rozkrok. Sublimovaná komfortní ...podšívka, která je poctivá v zadním polštářku pro okamžité a trvalé pohodlí. Ledviny a kyčle jsou chráněny lisovanými PE krytkami, které poskytují dobrou úroveň ochrany proti nárazům a je navržená tak, aby rozptýlila sílu nárazu mimo kyčelní kloub. Pohodlná ochrana proti nárazu v dolní části zad díky vloženému PE chrániči. Nohy jsou skvěle chráněny, díky tvarovanému plastovému PE chraniči, který poskytuje skvělou ochranu proti nárazu okolo nohou. Stehení část chráničů je zajištěna z PE pěny. Odolná konstrukce kalhot z vysoce kvalitního 210D nylonu a lehkého polyesteru.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520671129.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové kalhoty Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Barva: Černá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty CCM Next YTH, černá, Dětská, L
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1638,- Kč