Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL - 10% sleva

-10%
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL .

Zlevněné zboží

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu. Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu.
Popis : Hokejové kalhoty JETSPEED FT6 jsou lehké, pohodlné a zároveň robustní, jsou vyrobeny z prvotřídního nylonu a vyztuženy pro dodatečnou ochranu a odolnost. A co je nejdůležitější, využívají inovativní termoregulační systém AER-TEC, který zajišťuje, že jejich pohyblivá konstrukce odvádí vlhkost dříve, než vám vůbec stihne způsobit nepohodlí nebo vás tížit. Termor...egulační systém AER-TEC s maximálním přívodem vzduchu ve skořepině a břišní vložce pro maximální prodyšnost. Zúžený profil pro pocit spojení, ve snížené hmotnosti, ale odolné a pružné konstrukci, ideální pro hbité soutěžní týmové hráče. Snadné oblékání díky vestavěnému vnitřnímu páskovému systému a +1" zipu. Široký přední otvor s elastickými funkčními panely pro bezproblémové nastavení a široký rozsah pohybu. Kalhoty mají integrovaný širší odolný pásek, který se nekroutí, a skrytý +1" zip s možností nastavení délky umožňuje přizpůsobení a optimalizované pohodlí. Prémiová sublimovaná vložka absorbuje méně potu, takže můžete zůstat v suchu a udržet své vybavení lehké. Kalhoty mají varované krytky z PE s odvětrávanou pěnovou základnou a anatomický chránič ve tvaru ledviny. To zajišťuje ochranu proti nárazu na elitní úrovni s anatomickým tvarem ledviny pro maximální pohodlí. Ochrana páteře je na elitní úrovni s přidaným ventilačním výfukovým systémem pro prodyšnost a segmentovaná podložka pro kostrč pro pohyblivost na profesionální úrovni. Vysoká úroveň ochrany s pohyblivými chrániči stehen z PE a vnitřním zipem na nohavicích k rozšíření podle potřeby. Vyrobeny z prvotřídního nylonu vyztuženého na všech důležitých místech, s profi střihem o délce 1" v zadní části nohavic a přemístěným vnitřním zipem na nohavicích pro snížení tření při křížení a pro celkově lepší odolnost a proudění vzduchu.  
Kotva tabulky velikostí
 
 
 
 
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663988.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové kalhoty Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: XL
  • Barva: Černá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 SR, černá, Senior, XL
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

4968,- Kč