Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR, červená, Senior, S - 10% sleva

-10%
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR, červená, Senior, S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR, červená, Senior, S z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR, červená, Senior, S .

Zlevněné zboží

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR jsou profesionálním nejvyšším modelem z řady Jetspeed pro novou sezónu. Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR jsou profesionálním nejvyšším modelem z řady Jetspeed pro novou sezónu.
Popis : Hokejové kalhoty JETSPEED FT6 PRO jsou díky přidání technologie AER-TEC k již klasickému designu JETSPEED dokonalým řešením v oblasti lehkých a flexibilních ochranných pomůcek. Strategické odvětrávání umožňuje lepší odpařování vlhkosti, zatímco nekroutící se pás zajišťuje, že zůstanou na svém místě, zatímco se budete prohánět ...kolem soupeřů. Termoregulační systém AER-TEC s maximálním přívodem vzduchu ve skořepině a břišní vložce a vzduchovými kanálky pro maximální prodyšnost. Zúžený profil pro pocit propojení, ve snížené hmotnosti, ale odolné a pružné konstrukci, ideální pro rychle se pohybující elitní hráče. Snadné oblékání díky vestavěnému vnitřnímu páskovému systému a +1" zipu. Široký přední otvor s elastickými funkčními panely pro bezproblémové přizpůsobení a široký rozsah pohybu. Kalhoty mají integrovaný širší odolný pásek, který se nekroutí, a skrytý +1" zip s možností nastavení délky umožňuje pohodlné nasazení na míru, které zůstane na svém místě. Prémiová sublimovaná vložka absorbuje méně potu, takže můžete zůstat v suchu a udržet své vybavení lehké. Kalhoty mají krytky z tvarovaného PE s odvětrávanou pěnovou základnou, ventilační systém AER-TEC a anatomický ledvinový chránič. Polštářky FLOFOAM tvoří na vnitřní straně kyčlí chrániče s ledvinovým tvarem pro maximální pohodlí a ochranu na profesionální úrovni. Přidaný ventilační systém AER-TEC, který vás udrží v chladu a suchu. Profesionální ochrana páteře s přidaným ventilačním výfukovým systémem pro vynikající prodyšnost se segmentovanou podložkou kostrče pro profesionální pohyblivost. Lehoučká ochrana na profesionální úrovni s plovoucími chrániči stehen s možností vlastní výšivky a vnitřním zipem na nohavicích k rozšíření podle potřeby. Vyrobeno z prvotřídního nylonu vyztuženého na všech důležitých místech, s profi střihem o délce 1" v zadní části nohavic a přemístěným vnitřním zipem na nohavicích pro snížení tření při křížení a konstrukcí s maximálním průtokem vzduchu.  
Kotva tabulky velikostí
 
 
 
 
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663919.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové kalhoty Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Barva: Červená
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Under Armour ColdGear Hokejové termoprádlo a ribano

Velikost S / Black / Polyester Elastane / Pro muže / Under armour
828,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR, červená, Senior, S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 Pro SR, červená, Senior, S
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

6516,- Kč