Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S - 10% sleva

-10%
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S
Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S .

Zlevněné zboží

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu. Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu.
Popis : Hokejové kalhoty JETSPEED FT6 jsou lehké, pohodlné a zároveň robustní, jsou vyrobeny z prvotřídního nylonu a vyztuženy pro dodatečnou ochranu a odolnost. A co je nejdůležitější, využívají inovativní termoregulační systém AER-TEC, který zajišťuje, že jejich pohyblivá konstrukce odvádí vlhkost dříve, než vám vůbec stihne způsobit nepohodlí nebo vás tížit. Termor...egulační systém AER-TEC s maximálním přívodem vzduchu ve skořepině a břišní vložce pro maximální prodyšnost. Zúžený profil pro pocit spojení, ve snížené hmotnosti, ale odolné a pružné konstrukci, ideální pro hbité soutěžní týmové hráče. Snadné oblékání díky vestavěnému vnitřnímu páskovému systému a +1" zipu. Široký přední otvor s elastickými funkčními panely pro bezproblémové nastavení a široký rozsah pohybu. Kalhoty mají integrovaný širší odolný pásek, který se nekroutí, a skrytý +1" zip s možností nastavení délky umožňuje přizpůsobení a optimalizované pohodlí. Prémiová sublimovaná vložka absorbuje méně potu, takže můžete zůstat v suchu a udržet své vybavení lehké. Kalhoty mají varované krytky z PE s odvětrávanou pěnovou základnou a anatomický chránič ve tvaru ledviny. To zajišťuje ochranu proti nárazu na elitní úrovni s anatomickým tvarem ledviny pro maximální pohodlí. Ochrana páteře je na elitní úrovni s přidaným ventilačním výfukovým systémem pro prodyšnost a segmentovaná podložka pro kostrč pro pohyblivost na profesionální úrovni. Vysoká úroveň ochrany s pohyblivými chrániči stehen z PE a vnitřním zipem na nohavicích k rozšíření podle potřeby. Vyrobeny z prvotřídního nylonu vyztuženého na všech důležitých místech, s profi střihem o délce 1" v zadní části nohavic a přemístěným vnitřním zipem na nohavicích pro snížení tření při křížení a pro celkově lepší odolnost a proudění vzduchu.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520664107.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové kalhoty Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Barva: Černá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty CCM Jetspeed FT6 JR, černá, Junior, S
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

4086,- Kč