Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR, tmavě modrá, Senior, M - 10% sleva

-10%
Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR, tmavě modrá, Senior, M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR, tmavě modrá, Senior, M z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR, tmavě modrá, Senior, M .

Zlevněné zboží

Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR – jsou určeny pro náročné a profesionální hráče, kteří hledají dokonalou ochranu, kalhoty s vysokou odolností proti odření. Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR – jsou určeny pro náročné a profesionální hráče, kteří hledají dokonalou ochranu, kalhoty s vysokou odolností proti odření.
Kotva tabulky velikostí
 
Popis: Tyto kalhoty mají na stehnech a bocích suché zipy pro loga. Kalhoty jsou vyrobeny z odolného 400D nylonu, který se jen tak neprodře a je odolný. Kalhoty si zachovávají profesionální ú...roveň ochrany s možností individuálního přizpůsobení. Díky kombinaci HD a PE pěny dokonale ochrání vaše tělo od beder po stehna. Pohodlná výplň z technologie DRYFOAM s měkkou laminovanou výplní odpuzující vodu absorbuje méně potu, čímž udržuje hráče v suchu a kalhoty jsou stále extrémně lehké. Kalhoty jsou doplněny účinnými odvětrávanými zónami. Chránič páteře je pohyblivý s novým výliskem z kompozitu ROCKETFRAME, jste lépe chráněni proti osekávání a  tvrdým střelám, zároveň nebude nijak omezena vaše pohyblivost. Systém vnitřního pásku se šněrováním a skrytým zipem umožňuje prodloužení délky nohavice až o 1 palec (2,54 cm). Zesílenému polstrovanému vnějšímu pásu kalhoty skvěle padnou a výborně chrání. Kalhoty pevně drží a nestahují se a pásky se při hře nepovolují.

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 7330152042065.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové kalhoty Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Tmavě modrá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR, tmavě modrá, Senior, M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty CCM Jetspeed FT1 Velcro SR, tmavě modrá, Senior, M
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

4563,- Kč