CCM Hokejové kalhoty Tacks AS 580 JR Navy S - 18% sleva

-18%
CCM Hokejové kalhoty Tacks AS 580 JR Navy S
2 286 2 790 1456
2 286,- Kč

Původní cena: 2 790,- Kč


Hodnocení:


CCM Hokejové kalhoty Tacks AS 580 JR Navy S z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným CCM Hokejové kalhoty Tacks AS 580 JR Navy S .

Zlevněné zboží

Výkonnostní model kalhot CCM Tacks AS 580 pro náročné hobby hráče a poloprofesionální hokejisty.Kalhoty jsou konstruované pro perfektní ochranu a krytí s technologií ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN). Nová konstrukce ASD byla vyvinuta s cílem poskytnout nejvyšší úroveň ochrany.Vnitřní pásek a zip pro prodloužení délky! Vnitřní pásek umožňuje individuální přizpůsobení, ...aby kalhoty dobře seděly a držely během hry na svém místě, zatímco možnost prodloužení o 1'' (2,54 cm) znamená, že kalhoty mohou růst s hráčem.Tvarovaný PE VÝLISEK se sublimovanou komfortní výplní chrání ledviny. Díky tomu mají kalhoty v oblasti ledvin spolehlivou úroveň ochrany proti nárazu a maximální pohodlí.Ochranu boků zajistí JDP VÝLISKY, které odvádějí sílu nárazu od kyčelního kloubu pro elitní úroveň ochrany.Ochrana páteře pěnovým chráničem na soutěžní úrovni a vylepšené pohodlí s plynulým propojením chrániče kostrče.Pohyblivý stehenní chránič z výlisku z PE PLASTU a PE PĚNOU poskytují spolehlivou ochranu a zároveň prostor pro individuální nebo týmové označení.Kalhoty jsou vyrobeny z prémiového nylonu 400D s oděru vzdornými bočními panely a vnitřním zipem pro maximální odolnost. Sezóna : Zima Typ : Kalhoty Věková skupina : Junior Země původu : Čína Velikost : S Barva : Modrá Vybrat velikost : S Barva podle výrobce : Navy Série : Tacks

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 0191520441630.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové kalhoty Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 075,- Kč
1 002,- Kč
Detail
4 138,- Kč
3 871,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

CCM Hokejové kalhoty Tacks AS 580 JR Navy S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CCM Hokejové kalhoty Tacks AS 580 JR Navy S
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

2286,- Kč