Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové kalhoty S21 X JR Černá L - 20% sleva

-20%
Bauer Hokejové kalhoty S21 X JR Černá L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové kalhoty S21 X JR Černá L z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové kalhoty S21 X JR Černá L .

Zlevněné zboží

Kalhoty Bauer X budou pro vás tou pravou volbou, pokud s hokejem zrovna začínáte, nebo když jej hrajete na amatérské úrovni. Hodí se hlavně v případě, že chodíte na led jednou až dvakrát týdně. Skvěle vás ochrání, a navíc poskytnou komfort, který v této cenové kategorii nebývá samozřejmostí.
Návrháři při vývoji modelu Bauer X vsadili na klasický a osvědčený stř...ih od Baueru, který se dlouhodobě osvědčil. Kalhoty mají extra působivou sublimovanou vložku, takže vaše pohodlí během utkání i tréninků je s nimi zaručeno. Na kalhotách Bauer X najdete mimo jiné jednodílný chránič ledvin s tvarovaným PE plastem a MD pěnou, což dělá tento model ještě odolnějším. I v tomto případě bylo na první místo kladené bezpečí hráče za každé situace. Příjemným bonusem tohoto modelu je svěží grafický design připomínající výstroj absolutních profíků, například díky vylepšeným barvám. : JR Věková skupina: Junior Barva podle výrobce: Černá Barva: Černá Země původu: Čína Sezóna: 2021 Série: X Velikost: L Vybrat velikost: L Úroveň dovedností: Začátečník Typ: Pant

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698489477.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové kalhoty Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové kalhoty S21 X JR Černá L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové kalhoty S21 X JR Černá L
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1190,- Kč