Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové kalhoty S21 Supreme Ultrasonic SR Navy XL

Bauer Hokejové kalhoty S21 Supreme Ultrasonic SR Navy XL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové kalhoty S21 Supreme Ultrasonic SR Navy XL z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové kalhoty S21 Supreme Ultrasonic SR Navy XL .

Detailní informace

Kalhoty Supreme Ultrasonic udělají radost hlavně profesionálním a poloprofesionálním hokejistům. Právě na ně se návrháři při tvorbě kalhot Ultrasonic zaměřili. Za použití nejnovějších technologií stvořili maximálně bezpečný model, který hokejistu na ledě neomezuje, ale naopak podporuje.
Klíčovým prvkem tohoto modelu je technologie AMP. Chránič boků Split cap se společně s chráničem ledvin Flex Forward postara...jí o to, aby byl váš pohyb po ledě co nejefektivnější, ale zároveň stejně bezpečný jako doposud. Ledvinový chránič je navíc vybavený nylonovým obalem 840D Pro style. Vzhledem k modernímu designu na vás brilantní provedení kalhot a nejvyšší možná úroveň bezpečí dýchnou už v prvním okamžiku, kdy je uvidíte.
Pokud chcete zůstat za jakékoliv situace chránění, ale zároveň toužíte po neomezeném pohybu a očekáváte od svých kalhot podporu, pak je model Supreme Ultrasonic jasnou volbou. : SR Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Navy Barva: Modrá Země původu: Čína Sezóna: 2021 Série: Supreme Velikost: XL Vybrat velikost: XL Úroveň dovedností: Pokročilý Úroveň dovedností: Expert Typ: Pant

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698489583.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové kalhoty Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: XL
  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Under Armour ColdGear Hokejové termoprádlo a ribano

Velikost S / Black / Polyester Elastane / Pro muže / Under armour
828,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové kalhoty S21 Supreme Ultrasonic SR Navy XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové kalhoty S21 Supreme Ultrasonic SR Navy XL
Právě si prohlížíte...

5490,- Kč