Bauer Hokejové kalhoty S20 PRO Goal Pant SR SR Black XL - 13% sleva

-13%
Bauer Hokejové kalhoty S20 PRO Goal Pant SR SR Black XL
8 039 9 209 1595
8 039,- Kč

Původní cena: 9 209,- Kč


Hodnocení:


Bauer Hokejové kalhoty S20 PRO Goal Pant SR SR Black XL z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové kalhoty S20 PRO Goal Pant SR SR Black XL .

Zlevněné zboží

Bauer Pro Goal Pant jsou top kalhoty. Dávají brankářům profesionální vzhled, ale s vylepšenou odolností, flexibilitou a ochranou. Kalhoty obsahují prvky složené technologií CURV, které se postarají o nízkou hmotnost a vysoký stupeň ochrany. Kalhoty lze nastavit a přizpůsobit Vašemu tělu tak, abyste se cítili maximálně komfortně a také nezabraňují v pohybech do stran.Přizpůsobený střihProdlužovací smyčka + 1PásSystém se 2 pásyPodšívkaThermocoreBokyPohodlný okraj s pěnou PORON uvnitřKolenaVnitřní smyčka pro připevnění chráničeChránič stehenCurv 3... PC AmpNohyDynamický 2-Flex s dvojitým polstrováním Země původu : Čína Série : Pro Typ : Kalhoty Barva podle výrobce : Black Vybrat velikost : XL Velikost : XL Věková skupina : Dospělý Barva : Černá Sezóna : Zima

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698418262.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové kalhoty Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: XL
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 138,- Kč
3 871,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové kalhoty S20 PRO Goal Pant SR SR Black XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové kalhoty S20 PRO Goal Pant SR SR Black XL
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

8039,- Kč