Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ramena CCM Tacks AS-580 JR, Junior, M - 10% sleva

-10%
Ramena CCM Tacks AS-580 JR, Junior, M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ramena CCM Tacks AS-580 JR, Junior, M z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče ramen a hrudi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Ramena CCM Tacks AS-580 JR, Junior, M .

Zlevněné zboží

Ramenní chrániče CCM Tacks AS-580 jsou výkonnostním modelem ramen od značky CCM. Chrániče používané náročnými rekreačními hokejisty. Ramenní chrániče CCM Tacks AS-580 jsou výkonnostním modelem ramen od značky CCM. Chrániče používané náročnými rekreačními hokejisty.
Ramena poskytují maximální krytí s technologií ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN) a konstrukcí FLEXMOTION. Nová konstrukce ASD nabízí špičkovou úroveň ochrany. Konstrukce Flexmotion vpředu poskytuje ochranu na soutěžní úrovni, pohyblivost a pohodlí.
Vstřikované výlisky JDP díky... své promyšlené konstrukci odvádějí sílu nárazu od ramenního kloubu. Elitní úroveň ochrany a pohodlí. Přizpůsobitelný tvar a výškově nastavitelné chrániče bicepsu usnadňují individuální nastavení.
Kotva tabulky velikostí
 
Hrudní koš a páteř chrání pohyblivé hybridní štíty VENT-TECH. Vylepšená prodyšnost chladí během hry a hybridní štít pokrývající hrudní kost ve spojení s lisováním tvarovaným chráničem páteře poskytují soutěžní úroveň ochrany.
Výplň špičkové kvality podporuje proudění vzduchu, čímž udržuje tělo v suchu. Soutěžní úroveň ochrany v oblasti klíční kosti pro vylepšenou pohyblivost. Nastavitelný chránič břicha umožňuje individuální přizpůsobení krytí pro vylepšenou ochranu.

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520441289.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče ramen a hrudi Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 490,- Kč
3 317,- Kč
Detail
2 690,- Kč
Detail
1 890,- Kč
Detail
1 829,- Kč
1 725,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ramena CCM Tacks AS-580 JR, Junior, M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče ramen a hrudi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ramena CCM Tacks AS-580 JR, Junior, M
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2880,- Kč