Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ramena CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S - 10% sleva

-10%
Ramena CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ramena CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče ramen a hrudi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Ramena CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S .

Zlevněné zboží

Ramena CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu. Ramena CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu.
Popis : S lehkými a prodyšnými ramenními chrániči JETSPEED FT6 získáte na ledě naprostou volnost pohybu. Tento model je navržen tak, aby co nejvěrněji kopíroval vaši anatomii a umožňoval kombinaci pohyblivosti a ochrany, a je také vybaven inovativním termoregulačním systémem AER-TEC pro špičkovou ventilaci vzduchu. Termoregulační systém AER-TEC a zesílená pohyblivost s ...tvarovanou PE pěnou  poskytuje elitním a profesionálním hráčům lehkou ochranu a zároveň velkou pohyblivost s maximální ventilací, která pomáhá udržet vaše tělo v suchu a chladu. Ochrana elitní úrovně z neuvěřitelně lehkého a extrémně odolného jádra z EPP Ramena mají ultralehké ramenní krytky z U-pěny a prémiovou sublimovanou podšívku. Ramena mají spolehlivou ochranu, která zůstává lehká, s perforovanou pěnou pro větrání v oblasti trupu a zad, která vás ochladí, zatímco design zajišťuje lepší interakci s kalhotami. Komfortní střih na míru a ochrana na profesionální úrovni zajistí tvarovaná krytka z PE s nastavitelnou délkou. Dále ramena disponují tvarovaným HD hybridní hrudním štítem s větracími otvory a anatomickou tvarovanou páteří z PE. Strukturální štít kombinuje tvrdý plast HD s pěnou PE o vysoké hustotě pro lehkou ochranu vysokého kalibru. Maximální ventilace pro ochlazení a odpařování pomáhá udržet tělo v suchu. Konstrukce bez podšívky snižuje absorpci potu, takže zůstáváte v suchu a vaše vybavení zůstává lehké. Vysoce ochranné a zároveň mobilní krytí klíční kosti díky pohyblivému krytí klíční kosti s plastovými chrániči z PE. Ramena mají přední panel s rozšířeným krytím a palstovou ochranou podložku z PE.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663360.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče ramen a hrudi Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 829,- Kč
1 725,- Kč
Detail
3 490,- Kč
3 317,- Kč
Detail
2 690,- Kč
Detail
1 890,- Kč
Detail
2 090,- Kč
2 048,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ramena CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče ramen a hrudi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ramena CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3690,- Kč