Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR, Senior, M - 10% sleva

-10%
Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR, Senior, M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR, Senior, M z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče ramen a hrudi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR, Senior, M .

Zlevněné zboží

Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR - poloprofesionální model chráničů ramen od značky Bauer, vesta je výborné kvality od renomovaného výrobce hokejové výstroje. Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR - poloprofesionální model chráničů ramen od značky Bauer, vesta je výborné kvality od renomovaného výrobce hokejové výstroje.
Kotva tabulky velikostí
 
Popis: Tento model využívají nejlepší poloprofesionální hráči nebo děti napříč všemi ligami na světě. Speciální pěna s názvem VENT ARMOR FOAM poskytuje v oblasti ramen maximální ochranu ...a společně s AMP, která zajišťuje, že ramenní chránič a chránič bicepsu kopírují pohyb hráče. Ramena nabízejí bezkonkurenční míru ochrany při zachování maximální a takřka neomezené mobility. Klíční kost má pod svou ochranou pěna s výztuhami z PE materiálu pro vyšší míru ochrany. Chránič hrudníku je vyroben ze speciálního lisovaného plastu a pokrývá významnou část přední části. Chránič je „zavěšený“ aby nepřekážel a pohybuje se samostatně dle potřeby hráče. Použitá ADAPTIV Skin Sternum je nová technologie, která zvyšuje celkovou ochranu přední části. V dolní části nalezneme odnímatelný chránič břicha. Vnitřní část je opatřena technologií Thermo Max+ pro lepší vysychání a celkové pohodlí. Záda a páteř jsou chráněny doslova luxusně. Zadní část této vesty je vyztužena speciálním ochranným materiálem s takřka dokonalým pokrytím. Pro celkové bezpečí je páteř vyztužena speciální lisovanou Molded HD pěnou vysoké hustoty. Chránič bicepsů je tvořený ze dvou částí, které jsou umístěné nad sebou. Chránič je uchycen na suchý zip a je možné jej individuálně nastavit. Použitá technologie AMP zajišťuje skvělou mobilitu a PE výztuhy zajistí maximální bezpečí.

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 688698471441.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové chrániče ramen a hrudi Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 690,- Kč
Detail
1 890,- Kč
Detail
2 090,- Kč
2 048,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR, Senior, M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče ramen a hrudi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ramena Bauer Supreme 3S Pro S21 SR, Senior, M
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

4184,- Kč