Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejový chránič ramen S21 Supreme 3S JR M

Bauer Hokejový chránič ramen S21 Supreme 3S JR M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejový chránič ramen S21 Supreme 3S JR M z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče ramen a hrudi, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejový chránič ramen S21 Supreme 3S JR M .

Detailní informace

Chránič ramen Supreme 3S. Tento model z řady Supreme patří v poměru cena - výkon k tomu nejlepšímu na trhu.
Ramena Supreme 3S dokonale pokrývají celou horní polovinu těla, navíc mají rozšířené pokrytí žeber, což výrazně snižuje riziko při osobních soubojích nebo nárazech do mantinelu. Zásluhou technologie AMP se tento ramenní chránič může pochlubit konstrukcí, která za každé... situace kopíruje váš kloub. Nezáleží, co se zrovna na ledě odehrává a jak prudké pohyby děláte – ramena Supreme 3S vám pomohou k maximální pohyblivosti. Dopady nárazů a nepříjemných seker výrazně zmírní nový systém ochrany ADAPTIV Skin, který se přizpůsobuje tvaru těla. Obávat se nemusíte ani nadměrného množství potu, protože jej zbrzdí podšívka THERMO MAX se speciální úpravou proti pocení. : JR Věková skupina: Junior Barva podle výrobce: Černá Barva podle výrobce: Bílá Barva podle výrobce: Žlutá Barva: Černá Barva: Bílá Barva: Žlutá Země původu: Čína Počet v balení (ks): 2 Sezóna: 2021 Série: Supreme Velikost: M Vybrat velikost: M Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698471793.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejové chrániče Bauer, Hokejové chrániče ramen a hrudi Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejový chránič ramen S21 Supreme 3S JR M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče ramen a hrudi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejový chránič ramen S21 Supreme 3S JR M
Právě si prohlížíte...

2290,- Kč