Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR, Junior, L - 10% sleva

-10%
Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR, Junior, L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR, Junior, L z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče loktů, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR, Junior, L .

Zlevněné zboží

Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR jsou profesionálním nejvyšším modelem z řady Jetspeed na novou sezónu. Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR jsou profesionálním nejvyšším modelem z řady Jetspeed na novou sezónu.
Popis : Vyladěné ochranné vybavení se systémem termoregulace AER-TEC pro lepší cirkulaci vzduchu. Chrániče loktů JETSPEED FT6 PRO s vynikající ochranou a maximální pohyblivostí jsou prostě špičkou ve své třídě. Termoregulační systém AER-TEC zajišťuje maximální prodyšnost, abyste byli v chladu a suchu. Třídílná konstrukce Flexmotion kopíruje... přirozené pohyby lokte a nabízí tak vynikající pohodlí a ochranu na profesionální úrovni. Profesionální chránič předloktí ze stlačené obnažené pěny poskytuje nejvyšší úroveň lehké ochrany, zatímco inovativní systém zavěšení AER-TEC zajišťuje ventilaci a napomáhá proudění vzduchu, abyste zůstali v chladu a suchu. Konstrukce krytu lokte JDP odvádí sílu nárazu od loketního kloubu a zesílený odkrytý kryt z pěny EVA slouží pro ještě větší ochranu. Prémiová sublimovaná podšívka a "donutový" otvor zajišťují pohodlný pocit. Lokty mají pěnový potah bicepsu s vysokou hustotou, kloubový biceps Flexlide a větrací otvory. Kompresně tvarovaná obnažená vložka DRYFOAM s maximálním odvětráváním pro chlazení. Optimalizovaný kloub na bicepsu zajišťuje lepší pohyblivost, aby ochrana držela na svém místě. Protiskluzová konstrukce, která pomáhá udržet ochranu loktů zafixovanou a pohodlnou díky středovému zajišťovacímu popruhu ve tvaru Y pro optimální držení a nylonovému popruhu na předloktí.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663513.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče loktů Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 790,- Kč
1 600,- Kč
Detail
2 290,- Kč
2 046,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 493,- Kč
Detail
1 990,- Kč
Detail
2 390,- Kč
Detail
2 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR, Junior, L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče loktů sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lokty CCM Jetspeed FT6 Pro JR, Junior, L
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3735,- Kč