Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lokty CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S - 10% sleva

-10%
Lokty CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lokty CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče loktů, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Lokty CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S .

Zlevněné zboží

Lokty CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu. Lokty CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu.
Popis : Díky nejmodernějšímu třídílnému designu Flexmotion, který dokonale kopíruje anatomické složení vaší paže, nabízejí tyto chrániče loktů bezkonkurenční pohyblivost, aniž by byla obětována ochrana. Model JETSPEED FT6 se může pochlubit také revolučním termoregulačním systémem AER-TEC. Tento systém zajišťuje bezkonkurenční proudění vzduchu a ventilaci, takže můžete zůs...tat chladnější po celou dobu hry a střílet s maximální lehkostí a zároveň zůstat plně chráněni díky vysoké úrovni krytí. Třídílná konstrukce Flexmotion kopíruje přirozené pohyby lokte a nabízí tak vynikající pohodlí a ochranu na elitní úrovni. Lokty mají zesílený pěnový chránič předloktí s vysokou hustotou a odpružení AER-TEC. Chránič předloktí elitní úrovně vyrobený ze stlačené HD pěny poskytuje nejvyšší úroveň ochrany. Systém odpružení AER-TEC zajišťuje větrání a napomáhá proudění vzduchu, abyste zůstali v chladu a suchu. Konstrukce krytu lokte JDP odvádí sílu nárazu od loketního kloubu a zesílený odkrytý kryt z pěny EVA pro ještě větší ochranu. Prémiová sublimovaná podšívka a "donutový" otvor poskytují pohodlný pocit. Pohyblivá bicepsová podložka zajišťuje krytí nejvyššího kalibru v oblasti bicepsu a měkká PE vložka slouží pro ochranu a pohodlí na soutěžní úrovni. Středový zajišťovací popruh ve tvaru Y a nylonový popruh na předloktí bezpečně udržuje loketní chránič na místě u těla.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663568.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče loktů Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: S
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 790,- Kč
1 600,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 493,- Kč
Detail
1 990,- Kč
Detail
1 990,- Kč
Detail
2 390,- Kč
Detail
2 390,- Kč
Detail
2 290,- Kč
2 046,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 493,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lokty CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče loktů sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lokty CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, S
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2448,- Kč