Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CCM Hokejový chránič loktů Tacks AS-V JR M

CCM Hokejový chránič loktů Tacks AS-V JR M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CCM Hokejový chránič loktů Tacks AS-V JR M z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče loktů, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným CCM Hokejový chránič loktů Tacks AS-V JR M .

Detailní informace

Loketní chrániče CCM Tacks AS-V jsou polo profesionálním modelem loktů od značky CCM. Lokty používané nároční hokejisté ve všech top ligách světa.
Nová konstrukce byla vyvinuta s důrazem na vynikající úroveň krytí technologií ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN) a dvoudílnou konstrukcí FLEXMOTION, které kopírují přirozený tvar těla, čímž zajišťují maximáln&iac...ute; ochranu bez omezení pohyblivosti. Vstřikovaný chránič předloktí nabízí prémiovou ochranu proti sekání i pohodlí. Loketní výlisek JDP, vnitřní stélka z chytrého materiálu D30® a krytí z lisované pěny díky své promyšlené konstrukci účinně odvádí sílu nárazu od loketního kloubu a vnitřní výstelka z chytrého materiálu D3O® pomáhá pohlcovat nárazy. Konstrukce chrániče bicepsu Flexmotion poskytuje elitní úroveň ochrany v kombinaci s dokonalým pohodlím. Pásek se systémem ADAPTFIT a obepínací pásek na předloktí drží loketní chránič pevně na paži a zároveň jí poskytuje mimořádnou volnost pohybu. Vnitřní výstelka je z anatomického materiálu pro větší pohodlí.
Vybrat velikost : M Barva : Černá Série : Tacks Země původu : Čína Barva : Šedá Počet v balení (ks) : 2 Barva podle výrobce : Black/Grey Velikost : M Úroveň dovedností : Pokročilý Věková skupina : Junior

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 0191520441524.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče loktů Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Black Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 290,- Kč
2 046,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 493,- Kč
Detail
1 990,- Kč
Detail
1 990,- Kč
Detail
2 390,- Kč
Detail
1 790,- Kč
1 600,- Kč
Detail
2 790,- Kč
2 493,- Kč
Detail
3 290,- Kč
3 224,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

CCM Hokejový chránič loktů Tacks AS-V JR M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče loktů sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CCM Hokejový chránič loktů Tacks AS-V JR M
Právě si prohlížíte...

2132,- Kč