Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR, Senior, 14" - 10% sleva

-10%
Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR, Senior, 14

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR, Senior, 14" z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče holení a nohou, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR, Senior, 14" .

Zlevněné zboží

Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR jsou profesionální nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu. Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR jsou profesionální nejvyšší model z řady Jetspeed na novou sezónu.
Popis : Chrániče holení JETSPEED FT6 PRO nabízejí optimalizovaný a přizpůsobitelný tvar pro ochranu na míru. Jsou vybaveny naší zcela novou termoregulační technologií AER-TEC. Tento inovativní systém přidává ventilaci v celém chrániči holení, takže můžete zůstat v pohodlí a suchu i při těch neintenzivnějších přestřelkách. AER-TEC termoregulační s...ystém je maximalizovaný termoregulační systém s několika větracími otvory v holenní jamce a holenní vložce pro maximální prodyšnost.  Kolenní "donut" kroužek z pěny FLOFOAM přispívá k pohodlí a ochraně na elitní úrovni. Plovoucí lisovaná HD pěna poskytuje odlehčenou ochranu na profesionální úrovni pro maximální ochranu lýtek při nárazu a zvýšenou odolnost proti oděru ve spodní části. Anatomická konstrukce kolenní jamky JDP slouží pro odklonění nárazové síly od kolenního kloubu. V holeních je odnímatelná/nastavitelná komfortní podložka pod koleno FLOFOAM s prémiovým sublimovaným propojením. Optimalizovaná anatomická geometrie s drážkou na řemínky. Profesionální holenní chránič lemovaný stlačenou exponovanou pěnou Zotefoam® a PE plastovým antikolizním rámem X-FRAME a několika větracími otvory pro prvotřídní prodyšnost. Jednodílná kolenní vložka a připojená tvarovaná pěna Premium HD nabízí profesionální ochranu těsně u těla. Přiléhavý a mimořádně pohodlný tvar, který lze přizpůsobit všem velikostem lýtek díky hornímu uzamykatelnému pásku s komfortním polštářkem a délkově nastavitelnému lýtkovému pásku. Holeně mají maximální ventilaci pro odpařování, která pomáhá udržet holeně v suchu a chladu, s oděruvzdornou 400D nylonovou výztuhou ve spodní části. HD pěna profesionální úrovně pro dodatečnou boční ochranu.  
Kotva tabulky velikostí
 
 
 
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663667.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče holení a nohou Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 14"
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

CCM SG Next 23 15'' Hokejový holenní chránič

Velikost 15\'\' / Black Navy blue White / Ccm
1 939,- Kč
Detail
2 990,- Kč
Detail

CCM SG Next 23 16'' Hokejový holenní chránič

Velikost 16\'\' / Black Navy blue White / Ccm
1 980,- Kč
Detail
3 290,- Kč
3 224,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR, Senior, 14" a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče holení a nohou sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Holeně CCM Jetspeed FT6 Pro SR, Senior, 14"
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

5670,- Kč