Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Holeně CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, 13" - 10% sleva

-10%
Holeně CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, 13

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Holeně CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, 13" z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejové chrániče, hokejové chrániče holení a nohou, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Holeně CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, 13" .

Zlevněné zboží

Holeně CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed pro novou sezónu. Holeně CCM Jetspeed FT6 JR jsou druhý nejvyšší model z řady Jetspeed pro novou sezónu.
Popis : Pro ochranu holení na elitní úrovni se můžete spolehnout na pokročilé hokejové chrániče holení JETSPEED FT6, které jsou vybaveny termoregulačním systémem AER-TEC pro lepší prodyšnost. Cítíte se v suchu a pohodlí bez ohledu na intenzitu utkání a odvážné akce provádíte s vědomím, že jste chráněni před nárazy díky pěnovému polstrování nejvyšší kvality a anatomick...ému designu. AER-TEC termoregulační systém slouží s několika větracími otvory v holenním krytu a holenní vložce pro maximální prodyšnost. Kolenní "donut" kroužek FLOFOAM přispívá k pohodlí a ochraně na elitní úrovni. Pohyblivá stlačená pěna EVA zajišťuje elitní úroveň lehkých chráničů lýtek pro blokování střel a zvýšenou odolnost proti oděru ve spodní části. Anatomická kolenní jamka JDP slouží k odklonění nárazové síly od kolenního kloubu. Holeně mají odnímatelnou/nastavitelnou komfortní podložku pod koleno FLOFOAM s prémiovým sublimovaným propojením. Profesionální holenní chránič lemovaný perforovanou PE pěnou a PE plastovým antikolizním rámem X-FRAME a jedním větracím otvorem pro optimální prodyšnost a ochranu. Tvarovaná prémiová pěna EVA spojená s kolenní vložkou zajišťuje profesionální ochranu těsně u těla. Přiléhavý a mimořádně pohodlný tvar, který lze přizpůsobit všem velikostem lýtek díky hornímu uzamykatelnému pásku s komfortním polštářkem a délkově nastavitelnému lýtkovému pásku. Maximální ventilace holení pro odpařování, která pomáhá udržet holeně v suchu a chladu, s oděruvzdornou 400D nylonovou výztuhou ve spodní části. Boční chránič z pěny EVA tvarované lisováním dodává elitní úrovně pro dodatečnou boční ochranu.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520663766.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejové chrániče Ccm, Hokejové chrániče holení a nohou Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 13"
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

CCM SG Next 23 15'' Hokejový holenní chránič

Velikost 15\'\' / Black Navy blue White / Ccm
1 939,- Kč
Detail

CCM SG Next 23 16'' Hokejový holenní chránič

Velikost 16\'\' / Black Navy blue White / Ccm
1 980,- Kč
Detail
2 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Holeně CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, 13" a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejové chrániče sleva, hokejové chrániče holení a nohou sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Holeně CCM Jetspeed FT6 JR, Junior, 13"
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3303,- Kč