Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28 - 10% sleva

-10%
Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28
Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28
Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28
Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28 .

Zlevněné zboží

Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR je nejvyšší model z řady Tacks. Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR je nejvyšší model z řady Tacks.
Popis : Moderní mid kickpoint - Náš nový moderní mid kickpoint, který stále používá měkčí střední část pro zajištění maximálního množství energie při zatížení hole, je nyní optimalizován pro střely zápěstím a poskytuje agresivním střelcům mnohem větší rychlost a konzistenci puku než dříve. Technologie Taper Skeleton+ - Výrobní technologie, která se nachází v oblasti taperu a zajišťuje lepší spolehlivost v klíčových m...omentech hry. Technologie shaftu Nanolite Carbon Layering - Vysoce výkonná technologie vrstvení uhlíku, která vytváří hůl, která je neuvěřitelně lehká a zároveň neuvěřitelně pevná. Geometrie shaftu Variabilní "V" geometrie - Nová geometrie shaftu umožňující snadnější a konzistentní zatížení hole, které pomáhá zvýšit sílu střely zápěstím. Tvarový přechod podél shaftu zajišťuje maximální pohodlí a přilnavost. Čepel Acufeel 2 s Peel-Ply - Čepel Acufeel 2. generace nyní s technologií Sigma ST, která dále zvyšuje odolnost. Stále měkčí pro maximalizaci rychlosti střely a pocitu z puku. Grip Superfast Microfeel - Graficky integrovaný zvýšený grip na střední části shaftu zajišťující dokonalou kontrolu nad holí. Materiál Sigma ST Spread Tow shaft a čepel.

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520417727.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Hokejky Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hokejka CCM Tacks AS-V Pro SR, Senior, 95, L, P28
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

8154,- Kč