Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejka S21 Vapor X3.7 SR Levá ruka 77 P28 - 22% sleva

-22%
Bauer Hokejka S21 Vapor X3.7 SR Levá ruka 77 P28

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejka S21 Vapor X3.7 SR Levá ruka 77 P28 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejka S21 Vapor X3.7 SR Levá ruka 77 P28 .

Zlevněné zboží

Hokejka Vapor X 3.7 je bezkonkurenční model ve své cenové kategorii, jelikož je napěchovaný spoustou technologií, o kterých si jiné levnější hole mohou nechat jen zdát. Vapor X 3.7 skvěle poslouží jak profíkům, tak hokejistům hrajícím jednou nebo dvakrát týdně pro zábavu. Tento model je proto skvělá volba, pokud patříte k hobby hráčům a chcete se výbavou přiblížit hokejové elitě.
K... největším přednostem hokejky se řadí její nižší hmotnost oproti modelům Vapor z předchozích let. Zároveň je o 12 % odolnější proti nárazům, především na citlivých místech shaftu. S Vaporem X 3.7 navíc bleskově nabijete na střelu, takže budete pro brankáře větší hrozbou než kdykoliv předtím. Shaft je na čepel nově napojený metodou HP Mold, což přináší konzistentní pocit při držení puku. Z technických vylepšení oceníte také krček hokejky XE Taper a celkový optimální balanc hole. : SR Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Preferovaná ruka: Levá ruka Flex: 77 Zahnutí čepele: P28 Délka (cm): 152.0 Sezóna: 2021 Série: Vapor Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698484250.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejky Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejka S21 Vapor X3.7 SR Levá ruka 77 P28 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejka S21 Vapor X3.7 SR Levá ruka 77 P28
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

2190,- Kč