Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejka S21 Vapor 3X SR Levá ruka 77 P88

Bauer Hokejka S21 Vapor 3X SR Levá ruka 77 P88

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejka S21 Vapor 3X SR Levá ruka 77 P88 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, hokejky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejka S21 Vapor 3X SR Levá ruka 77 P88 .

Detailní informace

Seniorská hokejka Vapor 3X se skvělým poměrem cena / výkon, který se bude vyjímat ve výbavě profi hráčů, ale také poloprofesionálních hokejistů s vyššími nároky. Vapor 3X nahrazuje předchozí model 2X TEAM, oproti němuž se návrhářům opět podařilo snížit hmotnost hokejky. V tomto ohledu je Vapor 3X unikátní – poskytuje extrémní lehkost za nižší cenu, ve své cenov&eacut...e; kategorii je dokonce ze všech hokejek nejlehčí. Jedná se tak o skvělou volbu pro každého, kdo touží po elitní a moderní holi, ale nechce investovat do nejdražších modelů. Nízkou hmotností přednosti hokejky Vapor 3X nekončí. Je také o 12 % odolnější proti nárazům a napojení čepele na shaft metodou HP Mold přináší konzistentní pocit při držení kotouče, což usnadňuje hru. Hokejisté se mohou spolehnout také na čepel vybavenou karbonovým obalem, tím pádem od ní mohou očekávat nebývalou pevnost. : SR Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Preferovaná ruka: Levá ruka Flex: 77 Zahnutí čepele: P88 Délka (cm): 152.0 Sezóna: 2021 Série: Vapor Úroveň dovedností: Pokročilý Úroveň dovedností: Expert

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698472967.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Hokejky Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejka S21 Vapor 3X SR Levá ruka 77 P88 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, hokejky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejka S21 Vapor 3X SR Levá ruka 77 P88
Právě si prohlížíte...

3790,- Kč