DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá - 24% sleva

-24%
DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá
DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá
DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá
DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá
1 299 1 699 877
1 299,- Kč

Původní cena: 1 699,- Kč


Hodnocení:


DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, zahradničení, hnojiva, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá .

Zlevněné zboží

DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá Kompostér vyrobený z odolného plastu o objemu 300 litrů má velký otvor víka, který usnadňuje plnění. Černé stěny bubnu a větrací štěrbiny urychlují proces hnití, otevřené dno také pomáhá mikroorganismům rozkládat váš kompost. Listí, posekaná tráva nebo organický odpad – v zahradním kompostéru se odpad proměňuje na hodnotný kompost, který zahradě dodává četné živiny, krásně kvetou květiny a skvěle roste zelenina, ozdraví se trávník, přispěje ke zdravému růstu mladých stromků, okrasných trav a keřů, hlav v...ína atd. Technické specifikace Kapacita 300 litrů Vhodné pro venkovní použití, odolné vůči povětrnostním vlivům Přátelský k životnímu prostředí Volitelně nekonečně rozšiřitelné Funkce vodotěsný Barva černá / modrá Materiál vysoce kvalitní PP plast Rozměry cca 83 x 61 x 61 cm Hmotnost cca 7,5 kg Hmotnost balení cca 9 kg Pro kompostovací proces je v zásadě vhodný následující organický odpad Zeleninové zbytky / zbytky ovoce Tráva z posekaného trávníku Třísky Vaječné skořápky Suché listí Kávový filtr / čajový filtr Obsah balení DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá

Produkt je výrobek značky Dms Germany ,distribuovaný s EAN kódem 4251362410648.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dms Germany, Trávníky a zahrady Dms Germany, Zahradničení Dms Germany, Hnojiva Dms Germany.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 9 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, zahradničení sleva, hnojiva sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dms Germany a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dms Germany najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DMS Germany DMS Zahradní kompostér 300 litrů / černá
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

1299,- Kč