Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Nintendo Switch Lite Coral + ACNH + NSO 3month

Nintendo Switch Lite Coral + ACNH + NSO 3month

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nintendo Switch Lite Coral + ACNH + NSO 3month z kategorie elektronika, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nintendo Switch Lite Coral + ACNH + NSO 3month .

Detailní informace

Systém pro hráče na cestách. Nintendo Switch Lite je navržen speciálně pro hraní v ruce - takže si můžete pustit své oblíbené hry, ať jste kdekoli. Se svým lehkým a elegantním designem je tento systém připraven vyrazit na cestu, ať jste kdekoli. Ovladače jsou vestavěné přímo do systému na ruční hraní a levá strana je opatřena ovládacím prvkem + +. Systém Nintendo Switch Lite přehrává kn...ihovnu her Nintendo Switch, které fungují v ručním režimu. Nintendo Switch Lite se dodává v pěti barvách: modrá, žlutá, šedá, tyrkysová a korálová. Spojte až osm systémů Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite a hrajte hry pro více hráčů kdekoliv. Spojte se s ostatními online v kompatibilních hrách s členstvím Nintendo Switch Online. Rodina Nintendo Switch je domovem exkluzivních herních franšíz jako Super Smash Bros. ™, The Legend of Zelda ™, Mario Kart ™ a mnoha dalších. Najdete zde také skvělé hry od jiných vývojářů - každý den jich bude přibývat více! Adaptér součástí: Ano Baterie v balení: Ano Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Nabíjecí Typ baterie: Integrované Balení obsahuje: Nabíječka Balení obsahuje: Manuál Kapacita: 32 GB Paměťové médium: Micro SD Paměťové médium: Vnitřní Rozlišení: 1280 x 720 USB: Ano Napájení: Baterie Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5mm Šířka (cm): 20.8 Výška (cm): 9.11 Hloubka (cm): 1.39 Hmotnost netto (kg): 0.275 Barva: Růžová Varianta: ACNH + NSO 3month Země původu: Čína Barva podle výrobce: Coral Balení obsahuje: Hra Balení obsahuje: Nintendo Switch Online WiFi: Ano

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 0045496453282.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nintendo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nintendo Switch Lite Coral + ACNH + NSO 3month a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nintendo Switch Lite Coral + ACNH + NSO 3month
Právě si prohlížíte...

6890,- Kč