Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Nintendo Switch console with neon red&blue Joy-Con

Nintendo Switch console with neon red&blue Joy-Con

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nintendo Switch console with neon red&blue Joy-Con z kategorie elektronika, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nintendo Switch console with neon red&blue Joy-Con .

Detailní informace

Nintendo Switch je navržen tak, aby odpovídal vašemu životu a rychle se změnil z domácí konzoly na přenosný systém. Vložte svůj Nintendo Switch do doku a vychutnejte si HD hraní na svém televizoru. Otočením stojanu se podělíte o obrazovku a pak se podělíte o zábavu s hrou pro více hráčů. Vezměte ho a hrajte s připojenými ovladači Joy - Con ™. Vyberte si styl ovládání.Jeden nebo dva ovladače, svislé nebo bočn...í, připevněné ke konzole nebo oddělené. V závislosti na hře můžete hrát několika způsoby. Předejte jeden Joy-Con příteli a udělejte si okamžitou zábavu pro dva hráče. Nebo pozvěte přátele, aby si přinesli své vlastní na herní párty! HD Rumble vám přináší do hry fyzickou odezvu, zatímco infračervená kamera otevírá nové zážitky jako Nintendo Labo. Spojte až osm systémů Nintendo Switch a Nintendo Switch Lite a hrajte hry pro více hráčů kdekoliv. Spojte se s ostatními online v kompatibilních hrách s členstvím Nintendo Switch Online. Rodina Nintendo Switch je domovem exkluzivních herních franšíz jako Super Smash Bros. ™, The Legend of Zelda ™, Mario Kart ™ a mnoha dalších. Najdete zde také skvělé hry od jiných vývojářů - každý den jich bude přibývat více! Adaptér součástí: Ano Baterie v balení: Ano Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Nabíjecí Typ baterie: Integrované Balení obsahuje: HDMI Cable Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Charging Stand : Ano Země původu: Čína Hmotnost netto (kg): 0.297 Šířka (cm): 23.9 Výška (cm): 10.2 Hloubka (cm): 1.4 Rozlišení: 1280 x 720 Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5mm Výstupy: HDMI Vstupy: USB-C Vstupy: USB USB: Ano Kapacita: 32 GB Barva: Červená Barva: Modrá Paměťové médium: Vnitřní Paměťové médium: Micro SD Napájení: Baterie

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 0045496452629.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nintendo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nintendo Switch console with neon red&blue Joy-Con a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nintendo Switch console with neon red&blue Joy-Con
Právě si prohlížíte...

8890,- Kč