Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ultralehká hamaka s moskytiérou Ticket To The Moon Pro Hammock Navy blue

Ultralehká hamaka s moskytiérou Ticket To The Moon Pro Hammock Navy blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ultralehká hamaka s moskytiérou Ticket To The Moon Pro Hammock Navy blue z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, hamaky a houpací sítě, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Ultralehká hamaka s moskytiérou Ticket To The Moon Pro Hammock Navy blue .

Detailní informace

Houpací síť Ticket To The Moon Lightest Pro Hammock je naším nejnovějším přírůstkem a je navržena jako snadno použitelné a vždy připravené řešení pro spaní venku s ochranou proti hmyzu. Mimořádné úsilí bylo věnováno maximalizaci pohodlí a funkčnosti při minimalizaci hmotnosti. Postavíte ji za méně než minutu a její prodloužené 310 cm dlouhé tělo houpací sítě vám pos...kytne extra prostor.
Ochrana proti hmyzu "No-see-um" - integrovaná a přitom skladná síťka proti hmyzu z pečlivě vybrané prvotřídní tkaniny Micromesh poskytuje vynikající ochranu proti hmyzu. Umožňuje vám snadno dýchat a odráží vítr.
Dokonalé zavěšení zaručeno pokaždé. Součástí je praktický systém organizérů/úložných tašek na síť a na osobní vybavení. Vnější poutka umožňují přehledně vést podsedák, připevnit vybavení a slouží jako úchyty pro uvázání.
Prodyšné a extrémně rychleschnoucí tělo houpací sítě z certifikovaného nylonu OEKO-TEX® Standard 100.
Uložitelná černá konvertibilní síťka proti hmyzu z mikrosíťoviny s 200 otvory /cm2 vč. 4 zipovách jezdců pro snadný oboustranný přístup.
 
Přídavné karabiny pro uspořádání vybavení podél hřebenové linie
Materiál: 20D Rypstop NylonHmotnost : 550 gMax. Zatížení : 100 kgDélka : 325 cm (od karabiny ke karabině)Šířka : 140 cmKarabina 6kN pro lehké a bezpečné sestavení 

Produkt je výrobek značky Tickettothemoon ,distribuovaný s EAN kódem 0727670930054.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tickettothemoon, Trávníky a zahrady Tickettothemoon, Bydlení na zahradě Tickettothemoon, Hamaky a houpací sítě Tickettothemoon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ultralehká hamaka s moskytiérou Ticket To The Moon Pro Hammock Navy blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, hamaky a houpací sítě sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tickettothemoon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tickettothemoon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ultralehká hamaka s moskytiérou Ticket To The Moon Pro Hammock Navy blue
Právě si prohlížíte...

3149,- Kč