Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Montážní sada do zdi pro hamaku Ticket To The Moon

Montážní sada do zdi pro hamaku Ticket To The Moon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Montážní sada do zdi pro hamaku Ticket To The Moon z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, hamaky a houpací sítě, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Montážní sada do zdi pro hamaku Ticket To The Moon .

Detailní informace

Zajišťuje bezpečné upevnění do betonových zdí, cihlových zdí a dřevěných konstrukcí všude tam, kde je možné namontovat hmoždinky. Sada obsahuje: 2x šrouby se šestihranem a hmoždinkami do zdi 2x podložky 2x držáky z nerezové oceli pro zavěšení houpací sítě Před sestavením soupravy si přečtěte návod k montáži a postupujte podle pokynů v něm uvedených.

Produkt je výrobek značky Tickettothemoon ,distribuovaný s EAN kódem 0727670918045.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tickettothemoon, Trávníky a zahrady Tickettothemoon, Bydlení na zahradě Tickettothemoon, Hamaky a houpací sítě Tickettothemoon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Montážní sada do zdi pro hamaku Ticket To The Moon a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, hamaky a houpací sítě sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tickettothemoon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tickettothemoon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Montážní sada do zdi pro hamaku Ticket To The Moon
Právě si prohlížíte...

621,- Kč