Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp

Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp
Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp
Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp
Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, hamaky a houpací sítě, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp .

Detailní informace

Ticket To The Moon Tarp zajistí ochranu proti dešti, větru a intenzivnímu slunci. Je kompatibilní s každým hamakem Ticket To The Moon, kromě Mammocku. Kromě toho jej můžete využít i samostatně jako plachtu proti slunci a dešti. Je ideálním doplňkem, díky kterému lze použít houpací sítě v jakémkoli počasí. Z vnitřní strany je plachta vybavena čtyřmi držáky na světlo, nebo jiné drobnosti a výbavu. Dodává se ve vlastním praktickém obalu. Nabízí rychlé a snadné rozložení.

Produkt je výrobek značky Tickettothemoon ,distribuovaný s EAN kódem 0727670921076.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tickettothemoon, Trávníky a zahrady Tickettothemoon, Bydlení na zahradě Tickettothemoon, Hamaky a houpací sítě Tickettothemoon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, hamaky a houpací sítě sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tickettothemoon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tickettothemoon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lehký tarp Ticket To The Moon Moon Tarp
Právě si prohlížíte...

2463,- Kč