Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená

Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená
Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená
Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená
Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, hamaky a houpací sítě, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená .

Detailní informace

Jednoduchá hamaka Jungle Hammock od Sea to Summit je vyrobena z prodyšného a lehkého 70D nylonu s ripstopovou úpravou, vysokopevnostní síťoviny, popruhu Dyneema® a eloxovaných hliníkových spon 6061 odolných proti korozi. 
Sada Jungle Hammock, která je ideální pro vlhké a teplé prostředí, je dodávána včetně popruhů a lze ji použít kdekoli, kde ji máte za co zavěsit. V tropickývh podmínkách ji zkombinujte s Jungle Hammock Tarp pro nerušený spánek.
Lehký systém spon se snadným ovládáním Odolná síťo...vina jako ochrana proti hmyzu Včetně kompresního obalu pro kompaktní rozměry při skladování a přenášení 150 cm dlouhý zip pro jednoduchý vstup ochrana proti stékající vodě kapsička na drobnosti nosnost: 135 kg rozměry po sbalení: 12x20 cm Bezpečnostní upozornění:
Pouze pro venkovní použití. Není určeno pro pravidelné používání, protože může ovlivnit stabilitu stromů, ze kterých je houpací síť instalována. Neinstalujte na stromy, které vydávají skřípavé nebo sténající zvuky, protože to naznačuje nestabilitu. Neinstalujte ve výšce vyšší než 45 cm  Neinstalujte na cihlové sloupy nebo nevyztužené konstrukce. Maximální nosnost 135 kg  Nepoužívat k uchycení vybavení nebo vybavení. VAROVÁNÍ: Houpací síť používejte opatrně. Pečlivě zkontrolujte houpací síť, stromy a okolí. Nainstalujte houpací síť podle pokynů. Nepoužívat dětmi.

Produkt je výrobek značky Seatosummit ,distribuovaný s EAN kódem 9327868131617.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Seatosummit, Trávníky a zahrady Seatosummit, Bydlení na zahradě Seatosummit, Hamaky a houpací sítě Seatosummit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, hamaky a houpací sítě sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Seatosummit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Seatosummit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hamaka Sea to Summit Jungle Hammock Set zelená
Právě si prohlížíte...

3936,- Kč