Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná

Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná
1 199 1 199 2247
1 199,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, nádobí na pečení, grilovací pánve, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná .

Detailní informace

Zde: Jak pečovat o nádobí + doporučení pro údržbu sady nádobí a zachování její delší životnosti  Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná Revoluční pánev řady DF od Royalty Line umožňuje velmi všestranné použití. Lze ji použít jako klasickou pánev, kde můžete smažit vejce, zeleninu, lívance, řízky, vajíčkové omelety a cokoliv dalšího Vás napadne. Díky patentovanému silikonovému těsnění se po přiklopení druhé části pánve uvnitř zvýší tlak, čímž se výrazně zkracuje doba přípravy. Pokrmy se navíc nevysuší, ale zůst...ávají krásně šťavnaté. Patrné je to například u klobás či steaků. Tím se dostáváme k druhé funkčnosti, kterou je využití jako grilovací pánev. Jedna strana je totiž vroubkovaná, takže maso či zelenina vypadají, jako byste je sejmuli z grilu. A dále je tu možnost využití jako pekáč. Jsou situace, kdy trouba není. Ať už je to proto, že je obsazená, nebo zkrátka není součástí vybavení domácnosti. Přitom je tak pohodlné "šoupnout" do pekáče kuře, stehna, rybu, brambory, párkrát zamíchat, otočit, podlít a mít uvařeno. A co takový popcorn. Lze to i bez mikrovlnky. Zahřejete pánev, nasypete směs a pak už jen posloucháte, jak to uvnitř praská. Třeba i nad plynovou bombou. Díky mramorovému povrchu navíc děláte něco i pro své zdraví. Při vaření na tomto povrchu totiž stačí doslova kapka oleje a pokrmy se nepřipalují. Pánev tedy mnohdy stačí pouze otřít hadříkem či kuchyňskou utěrkou a žádné další mytí není potřeba. Tato pánev je vhodná pro elektrické i plynové sporáky, na rozdíl od ostatního nádobí Royalty Line ji s ohledem na její konstrukci nelze použít na indukčních sporácích. Parametry Barva stříbrná Výška 23 cm (+ 18,5 cm rukojeť) Šířka 34 cm Hloubka 6,5 cm Hmotnost 2 kg Hmotnost balení cca 2,5 kg Obsah balení Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná

Produkt je výrobek značky Royalty Line ,distribuovaný s EAN kódem 5722000416036.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Royalty Line, Kuchyně a jídelny Royalty Line, Nádobí na vaření a pečení Royalty Line, Nádobí na pečení Royalty Line, Grilovací pánve Royalty Line.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, nádobí na pečení sleva, grilovací pánve sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royalty Line a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royalty Line najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Oboustranná grilovací pánev Royalty Line RL-DF34M / 34 cm / stříbrná
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč