Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK

Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK
Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK
Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK
Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK .

Detailní informace

Dokonalý gramofon Stýská se vám po kouzlu analogového zvuku, nebo máte doma zaprášenou sbírku nepoužívaných LP? Není nic jednoduššího, než si znovu dopřát nepřekonatelnou kvalitu LP nahrávek a k tomu přidat kousek moderní techniky. Roadstar HIF1899TUMPK je vysoce kvalitní gramofon s elegantním retro designem. Kromě svého primárního zaměření dokáže také přehrávat CD či MP3, zachytávat signál AM-FM rádiového vysílání a dokonce přehrávat magnetofonové kazety. Díky USB vstupu a funkci ENCODING dokonce zvládne nahrávání zvukových souborů z LP, CD či... kazety přímo do počítače. Úžasný zvuk Dokonalý zvuk gramofonu Roadstar HIF1899TUMPK vyžaduje také široké možnosti přehrávání. Tento gramofon lze nastavit na otáčky 33-45-78 RPM, takže přehrajete téměř každou desku, od nových nahrávek až po unikátní staré singly. Informace o přehrávaných médiích se zobrazují na modrém LED displeji. Pro výborný zvukový výstup je gramofon vybaven dvěma 2,5 W (40W PMPO) reproduktory, které nabízí výbornou zvukovou kresbu. Součástí je i dálkové ovládání. Hlavní vlastnosti gramofon/CD/MP3/kazetový přehrávač dřevěný styl USB konektor vestavěné reproduktory (5 W) AM/FM rádio dálkové ovládání

Produkt je výrobek značky Roadstar ,distribuovaný s EAN kódem 7621800029751.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Roadstar, Zvuk Roadstar, Přehrávače a záznamníky zvuku Roadstar, Gramofony Roadstar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 019,- Kč
Detail
5 190,- Kč
4 986,- Kč
Detail

Analogis 6086 Brush 2

Silver / Carbon Fibre / Analogis
745,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roadstar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roadstar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Retro gramofon Roadstar HIF-1899TUMPK
Právě si prohlížíte...

3799,- Kč