Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marantz TT15S1 Bílá

Marantz TT15S1 Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marantz TT15S1 Bílá z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marantz TT15S1 Bílá .

Detailní informace

Gramofon TT-15S1 je vybaven masivním šasim z akrylové pryskyřice v designovém stylu řady Premium, 3mm silným, těžkým talířem s černým plstěným potahem, masivními hliníkovými nožičkami a technicky vyspělými keramickými ložisky, čímž jsou takřka odstraněny rezonance šasi. Přenoskový systém Marantz typu MM ve stylovém ebenovém tělese je připevněn přímo k vysoce kvalitnímu audio konektoru, kter&ya...cute; snižuje signálový odpor na minimum. Eloxované raménko je optimalizováno na dokonalé sladění s tělem gramofonu. Motor je tlumený a izolovaný od šasi, čímž je odstraněn účinek vibrací. Systém "chytrého držáku" zaručuje dokonalý kontakt disku s talířem. Magnetický systém kompenzace dostředivé síly je bezkontaktní, čímž je odstraněno nežádoucí namáhaní hrotu, nekonečný silikonový řemen zaručuje přesné otáčení. Gramofon TT-15S1 představuje definitivní rozšíření libovolného domácího audio systému. Země původu : Německo Adaptér součástí : Ne Rychlost : 33 1/3 RPM Zvedání ramínka : Manuál Barva : Bílá USB : Ne Balení obsahuje : Přenoska Montážní systém : Stolík Gramofonová přenoska v balení : Ano Typ : Hi-Fi Hmotnost netto (kg) : 8.9 Talíř : Akryl Změna rychlosti : Manuální změna rychlosti Napájení : 230V Poloha ramene : Right Rychlost : 45 RPM Barva podle výrobce : Bílá Pomer signál/šum : MM > 80 dB Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Balení obsahuje : Manuál Montážní systém : Horizontální Typ převodu : Řemenový pohon

Produkt je výrobek značky Marantz ,distribuovaný s EAN kódem 4951035904848.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Marantz, Zvuk Marantz, Přehrávače a záznamníky zvuku Marantz, Gramofony Marantz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 019,- Kč
Detail
5 890,- Kč
5 659,- Kč
Detail
2 221,- Kč
Detail
5 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Marantz TT15S1 Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marantz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marantz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marantz TT15S1 Bílá
Právě si prohlížíte...

39890,- Kč