Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenco L-3808 šedý

Lenco L-3808 šedý
Lenco L-3808 šedý
Lenco L-3808 šedý
Lenco L-3808 šedý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenco L-3808 šedý z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Lenco L-3808 šedý .

Detailní informace

Moderní gramofon Lenco L-3808 GR Špičkový gramofon z dílny společnosti Lernco si najde své místo v klasické domácnosti i u profesionálního DJe. Nabízí totiž spoustu důležitých vlastností a vychytávek například v podobě okamžitého startu přehrávání, úpravu rychlosti otáček nebo takzvaný Anti-skating, tedy omezení vlivu odstředivé síly. Krásný design Už na první pohled gramofon oslní svým krásným designem, díky kterému se stane nejen součástí techniky, ale i příjemným doplňkem pokoje. Aby na přístroj navíc nepadal prach, je vybaven umělým krytem.... Přímý pohon Gramofon je vybaven přímým náhonem, tedy talířem přímo připojeným na motor. Díky tomu má rychlejší start a usnadňuje manuální zpomalení či zrychlení skladby rukou, které bude reagovat okamžitě, což ocení zejména DJové. Vhodné pro DJe Každého, kdo chce využít gramofon nejen k poslechu, ale i k tvorbě, potěší kromě přímého náhonu jistě i funkcionality jako Pitch Control, tedy úprava rychlosti otáček v rozmezí plus mínus 10 %, Anti-skating, tedy omezení vlivu odstředivé síly nebo stroboskop. Rychlý start Přímý pohon má na svědomí i mnohem rychlejší spuštění desky než pohon řemínkový. Stiskem jediného tlačítka tak můžete v okamžiku začít poslouchat nebo naopak přehrávání zastavit. Snadné připojení Velkou výhodou přístroje je i integrovaný předzesilovač, díky kterému už nemusíte gramofon připojovat k zesilovači, ale rovnou k mixážnímu pultu nebo reproduktorům. Pohodlné zálohování Důležitou vychytávkou modelu je bezesporu také USB port. Ten vám totiž dovolí připojit gramofon k počítači a digitalizovat si své oblíbené desky. Díky tomu je pak můžete mít kdykoliv po ruce.

Produkt je výrobek značky Lenco ,distribuovaný s EAN kódem 8711902034308.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenco, Zvuk Lenco, Přehrávače a záznamníky zvuku Lenco, Gramofony Lenco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 719,- Kč
3 569,- Kč
Detail
1 712,- Kč
Detail
3 239,- Kč
3 161,- Kč
Detail
5 190,- Kč
4 986,- Kč
Detail
2 239,- Kč
Detail
28 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lenco L-3808 šedý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenco L-3808 šedý
Právě si prohlížíte...

5789,- Kč