ION Premier LP Natural

ION Premier LP Natural
3 802 3 208 1080
3 802,- Kč

Původní cena: 3 208,- Kč


Hodnocení:


ION Premier LP Natural z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ION Premier LP Natural .

Detailní informace

Premier LP je nejjednodušší a nejpohodlnější způsob poslechu vašich oblíbených nahrávek. Jedná se o skutečně úplný sound systém s vestavěnými stereo reproduktory schovanými za nádhernou integrovanou mřížkou a interním zesilovačem. Můžete si užít čistého, jasného a sytého zvuku bez jakéhokoli externího zařízení. Nebo si užívat pohodlného poslechu hudby streamované bezdrátově do jakéhokoli Bluetooth reproboxu (není součástí balení). Gramofon Premier LP je vybaven i naším EZ Vinyl/Tape Converter softwarem. Tento software převádí jakoukoli nahrávku... do podoby digitálního souboru uloženého na vašem počítači a pomocí přiloženého USB kabelu se k tomuto počítači i snadno připojíte. Navíc má tento univerzální přístroj 1/8“ Aux vstup, takže ho můžete propojit s jakýmkoli zařízením, které už máte – například s kazetovým přehrávačem – a můžete zkusit vše přehrát přes interní reproboxy. Také můžete konvertovat jakýkoli audio soubor uložený na vašem externím zařízení do podoby digitálního souboru.
Bluetooth : Ano Rychlost : 78 RPM Balení obsahuje : Protiprachový kryt Barva : Natural Změna rychlosti : Elektronická změna rychlosti Gramofonová přenoska v balení : Ano Montážní systém : Horizontální Barva podle výrobce : Natural Montážní systém : Stolík Typ : Domácí gramofon USB : Ano Poloha ramene : Right Země původu : Čína Typ převodu : Řemenový pohon

Produkt je výrobek značky Ion ,distribuovaný s EAN kódem 0842655100243.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ion, Zvuk Ion, Přehrávače a záznamníky zvuku Ion, Gramofony Ion.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ION Premier LP Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ion a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ion najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ION Premier LP Natural
Právě si prohlížíte...

3802,- Kč