Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise - 14% sleva

-14%
Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise
Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise
Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise
Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise
1 979 2 299 1189
1 979,- Kč

Původní cena: 2 299,- Kč


Hodnocení:


Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise .

Zlevněné zboží

Bluetooth gramofon Crosley Cruiser Plus Tento designový kousek z dílny společnosti Crosley je ideální pro každého, kdo touží po jednoduchém přístroji, který je okamžitě připraven přehrávat stará i nová elpíčka a který může být kdykoliv a kdekoliv s vámi. Díky kufrovému provedení je přístroj vždy ochráněn a navíc se snadno přenáší a díky integrovaným reproduktorům nevyžaduje připojení do žádného audio systému. Prostě jen otevřete dvířka, vložíte desku a posloucháte. Vynikající vlastnosti Gramofon nabízí všechny tři rychlosti k přehrávání, díky č...emuž máte jistotu, že si pustíte prakticky jakékoliv album z vaší sbírky. Řemínkový pohon pak zaručuje spolehlivý provoz s minimálními vibracemi a resonancí. Samozřejmostí je pak funkce Autostop, díky níž se po dohrání desky raménko samo zvedne a přehrávání zastaví. Skvělý zvuk S gramofonem Crosley máte hned po ruce vynikající zvuk i bez připojení k hi-fi soupravě. Stará se o něj dvojice vestavěných reproduktorů s úctyhodným výkonem 3 W. Samozřejmě však máte i možnost zakomponovat gramofon do vaší audio soupravy, k čemuž poslouží tradiční RCA konektory. A pokud si chcete hudbu užít v soukromí, můžete využít připojení sluchátek. Bluetooth připojení Třešničkou na dortu je nakonec implementace bezdrátové technologie Bluetooth, která navíc funguje obousměrně. Tedy dokáže hudbu posílat například do spárovaných sluchátek, ale taky přijímat a přehrávat například z připojeného smartphonu. Pokud tak nemáte zrovna chuť na žádnou desku, můžete si s výkonem gramofonu přehrát hudbu uloženou v mobilu.

Produkt je výrobek značky Crosley ,distribuovaný s EAN kódem 7102442506034.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Crosley, Zvuk Crosley, Přehrávače a záznamníky zvuku Crosley, Gramofony Crosley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 120 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 189,- Kč
Detail
5 319,- Kč
4 958,- Kč
Detail
2 590,- Kč
2 455,- Kč
Detail
6 189,- Kč
Detail
4 062,- Kč
Detail
5 699,- Kč
Detail
29 290,- Kč
28 590,- Kč
Detail

My Legend Vinyl Lint Free Microfibre Cloth 3 pcs

Velikost 38 x 38 cm / Black / Microfiber / My legend vinyl
828,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Crosley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Crosley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gramofon Crosley Cruiser Plus Turquoise
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

1979,- Kč