Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Audio-Technica AT-LP60XUSBGM Gun Metal

Audio-Technica AT-LP60XUSBGM Gun Metal

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Audio-Technica AT-LP60XUSBGM Gun Metal z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Audio-Technica AT-LP60XUSBGM Gun Metal .

Detailní informace

Automatický stereo gramofon s řemenovým pohonem. Přináší dvě rychlosti přehrávání 33-1 / 3 RPM a 45 RPM. AT-LP60XUSB nabízí kromě vysoce kvalitního zvuku i konverzi analogových nahrávek na digitální prostřednictvím USB připojení k PC. Pomocí bezplatného software Audacity (nebo jiného kompatibilního software) pro PC a Mac zajišťuje konverzi na digitální audio soubory. Kromě USB připojení je k dispozici odnímatelný RCA/3,5 mm jack kabel a zabudovaný phono předzesilovač, což umožňuje připojení k domácímu hi-fi systému, aktivním reproduktorem, PC a... ostatním zařízením. Aktualizovaná verze modelu AT-LP60-USB obsahuje vylepšené rameno a hlavu pro eliminování rezonance. Nepříznivé zvuky jsou sníženy i umístěním napájecího zdroje mimo základny.
Barva: Stříbrná USB: Ano Rychlost: 33 RPM Rychlost: 45 RPM Zvedání ramínka: Plně automatický Barva podle výrobce: Gun Metal Typ převodu: Řemenový pohon Balení obsahuje: Protiprachový kryt Varianta: USB Talíř: Hliník Talíř: Plstěná podložka Kolísání rychlosti: 33: ±0.25% Pomer signál/šum: 50 dB Montážní systém: Stolík Montážní systém: Horizontální Země původu: Čína Bluetooth: Ne Hmotnost: 2,6 kg Napájení: 240V Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ne : 20210202.0 Gramofonová přenoska: Audio-Technica AT-3600L Gramofonová přenoska v balení: Ano Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti Typ: Domácí gramofon Poloha ramene: Pravý

Produkt je výrobek značky Audio-technica ,distribuovaný s EAN kódem 4961310147242.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Audio-technica, Zvuk Audio-technica, Přehrávače a záznamníky zvuku Audio-technica, Gramofony Audio-technica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 790,- Kč
8 469,- Kč
Detail

Audio-Technica AT6011A

Silver / Aluminium Carbon Fibre / Audio-technica
456,- Kč
Detail
5 639,- Kč
5 299,- Kč
Detail

My Legend Vinyl Lint Free Microfibre Cloth 3 pcs

Velikost 38 x 38 cm / Black / Microfiber / My legend vinyl
428,- Kč
Detail
2 290,- Kč
Detail
4 146,- Kč
Detail

Audio-Technica VMN20EB

Blue / Plastic / Audio-technica
1 587,- Kč
Detail

Audio-Technica VMN30EN

Orange / Plastic / Audio-technica
2 869,- Kč
Detail
4 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Audio-Technica AT-LP60XUSBGM Gun Metal a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audio-technica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audio-technica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Audio-Technica AT-LP60XUSBGM Gun Metal
Právě si prohlížíte...

4390,- Kč