Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Audio-Technica AT-LP3XBT White

Audio-Technica AT-LP3XBT White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Audio-Technica AT-LP3XBT White z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Audio-Technica AT-LP3XBT White .

Detailní informace

AT-LP3XBT je plně automatický gramofon navržen tak, aby poskytoval vynikající analogový zvuk s vylepšenou bezdrátovou technologií Bluetooth.Tento gramofon s technologií Bluetooth, který přináší čistotu a hřejivost analogového zvuku digitální generaci, nabízí všechny výhody vinylu s pohodlím rozšířené konektivity. Vychutnejte si svobodu připojení k nejnovějším reproduktorům nebo sluchátkům s bezdrátovou technologií Bluetooth jediným stisknutím tlačítka – vaše cesta za analogovým poslechem začíná právě zde.Tento gramofon Audio-Technica s plně aut...omatickým provozem, vestavěným gramofonovým předzesilovačem, odnímatelnou univerzální hlavovou mušlí a vyměnitelným stylusem se snadno nastavuje a používá, takže je ideální volbou pro začátečníky nebo ty, kteří chtějí zvýšit úroveň svého zážitku z poslechu. Přehrávejte 33⅓ a 45 RPM desky podle svých představ a experimentujte s různými přenoskami, když.Integrovaná technologie Bluetooth vám poskytuje flexibilitu rychlého a jednoduchého připojení gramofonu bez ohledu na to, kde se nacházíte nebo jak se rozhodnete vychutnávat si vinylové zážitky. Ať už LP3XBT spárujete s reproduktory, abyste zajistili dokonalý soundtrack pro setkání s přáteli, nebo budete poslouchat přes sluchátka, můžete očekávat dokonalý zvuk s vysokou věrností.Automatický provoz je vynikající volbou pro ty, kteří hledají snadno použitelné nastavení gramofonu. Snadno přehrávejte, zastavujte a měňte rychlost otáčení. Díky hydraulicky tlumenému ovládání zdvihu a uzamykatelné opěrce stačí jen spustit vyvážené rovné ramínko do polohy a nechat gramofon pracovat.Odnímatelná univerzální headshell AT-HS3 a duální MM cartridge umožňují experimentovat s výběrem cartridgu a najít dokonalý zvuk, který vyhovuje vašim preferencím při poslechu. Cartridge AT-VM95C je kompatibilní s jakýmkoli náhradním stylusem řady VM95, což nabízí široký výběr možností pro každý rozpočet a použití.Tlumená konstrukce základny zajišťuje snížené podbarvení zpětné vazby při nízkých frekvencích, zatímco hliníkový talíř odlitý pod tlakem s plstěnou podložkou kontroluje rezonanci a snižuje nežádoucí vibrace. Montážní systém: Stolík Typ: Domácí gramofon Barva: Bílá Typ převodu: Řemenový pohon Gramofonová přenoska v balení: Ano Provoz na baterie: Ne Rychlost: 33 RPM Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti Poloha ramene: Right Talíř: Hliník Zvedání ramínka: Plně automatický Gramofonová přenoska: Audio-Technica AT-VM95C Kolísání rychlosti: 33: ±0.20% Pomer signál/šum: 60 dB USB: Ne AUX IN: Ne LAN: Ne Bluetooth: Ano Linkový výstup (Line-Out): Ano Vestavěný reproduktor: Ne Výstupy: Stereo RCA Adaptér součástí: Ano Napájení: 12V Balení obsahuje: Protiprachový kryt Balení obsahuje: Felt mat Balení obsahuje: Counter Weight Balení obsahuje: Headshell Balení obsahuje: Přenoska Balení obsahuje: 45 RPM Adapter Balení obsahuje: Adaptér Šířka (mm): 435.0 Výška (mm): 128.0 Hloubka (mm): 374.0 Hmotnost: 5 kg Země původu: Čína Barva podle výrobce: White

Produkt je výrobek značky Audio-technica ,distribuovaný s EAN kódem 4961310156800.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Audio-technica, Zvuk Audio-technica, Přehrávače a záznamníky zvuku Audio-technica, Gramofony Audio-technica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 790,- Kč
8 469,- Kč
Detail

Audio-Technica AT6011A

Silver / Aluminium Carbon Fibre / Audio-technica
456,- Kč
Detail
3 159,- Kč
3 011,- Kč
Detail
3 159,- Kč
Detail
7 419,- Kč
6 989,- Kč
Detail
2 239,- Kč
Detail
28 990,- Kč
Detail

My Legend Vinyl Lint Free Microfibre Cloth 3 pcs

Velikost 38 x 38 cm / Black / Microfiber / My legend vinyl
428,- Kč
Detail
4 779,- Kč
4 582,- Kč
Detail
3 759,- Kč
3 554,- Kč
Detail

Audio-Technica VMN20EB

Blue / Plastic / Audio-technica
1 587,- Kč
Detail

Audio-Technica VMN30EN

Orange / Plastic / Audio-technica
2 869,- Kč
Detail

Audio-Technica ATN85EP

White / Plastic / Audio-technica
744,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Audio-Technica AT-LP3XBT White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audio-technica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audio-technica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Audio-Technica AT-LP3XBT White
Právě si prohlížíte...

8590,- Kč