Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wellputt Mat 3M/10FT Green

Wellputt Mat 3M/10FT Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wellputt Mat 3M/10FT Green z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové tréninkové pomůcky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Wellputt Mat 3M/10FT Green .

Detailní informace

Nejlepší patovací podložka vůbec, schválená světoznámým trenérem Cameronem McCormickem. Patovací podložky Wellputt Mats, které používají nejlepší světoví profesionální hráči, jsou vědecky nejpřesnější při reprodukci skutečného trávníku. Jejich patentovaný design a rychlost byly testovány našimi inženýry a trenérem Cameronem McCormickem, aby se z vás stal expert na patování. Trénink cílení a kontroly rychlostiVíce než 50 cvičeníAplikace Wellputt pro iOS a AndroidTréninkový manuál (anglická a francouzská verze) s více než 50 cvičeními j...e součástí podložky Barva podle výrobce: Zelená Barva: Zelená Země původu: Čína Rozměry: 50 x 300 cm Délka: 300 cm Hmotnost: 2000 g

Produkt je výrobek značky Wellputt ,distribuovaný s EAN kódem 3760270180297.

Procházet zboží z kategorie Sport Wellputt, Outdoorové aktivity Wellputt, Golf Wellputt, Golfové tréninkové pomůcky Wellputt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wellputt Mat 3M/10FT Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové tréninkové pomůcky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wellputt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wellputt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wellputt Mat 3M/10FT Green
Právě si prohlížíte...

3590,- Kč